Top stories

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΠΟΕΛ

by: poH7el9e

0

Με την ευκαιρία του νέου έτους, το Δ.Σ. της ΠΟΕΛ εύχεται προς όλα τα μέλη της, τους αθλητές, τους παράγοντες, τους διαιτητές, τους συνεργάτες, τους συναδέλφους άλλων Ομοσπονδιών, τους φίλους του αγροτικού ποδοσφαίρου και σε ολόκληρο τον Κυπριακό λαό, Ελληνοκύπριους, Τουρκοκύπριους, Μαρωνίτες, Αρμένιους και Λατίνους, υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία στους στόχους τους.

Βρισκόμαστε εν μέσω του νέου κύματος της πανδημίας με τον κορωνοϊό και το αγροτικό ποδόσφαιρο είναι ένα από τα μεγάλα «θύματα» των επιπτώσεων της.

Η κακή διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, με τα αλλοπρόσαλλα, σπασμωδικά, αντιδημοκρατικά και πολλές φορές άδικα μέτρα τα οποία έχουν ληφθεί κατά καιρούς, έχουν διαιωνίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία μας και γενικότερα το αγροτικό ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς, η πολιτεία δεν υλοποίησε εξαγγελίες και υποσχέσεις της για οικονομική στήριξη του αγροτικού ποδόσφαιρου, αλλά επέλεξε να στηρίξει τον αθλητισμό κορυφής και τον πρωταθλητισμό και σχεδόν καθόλου τον κοινωνικό, ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και το κράτος θα πρέπει να μεριμνήσει όπως, όλοι οι πολίτες του τόπου έχουν άμεση, εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε αυτόν.

Κλείνοντας, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τα μέλη μας, αλλά και όλους τους εθελοντές οι οποίοι με θάρρος και υπομονή συνεχίζουν να ασχολούνται με το αγροτικό ποδόσφαιρο, ότι το νέο Δ.Σ. της ΠΟΕΛ θα διεκδικήσει από την πολιτεία και από όλους τους αρμόδιους φορείς, το μερίδιο που δικαιούται και του αναλογεί από τα τεράστια ποσά που ξοδεύονται στο ποδόσφαιρο του πρωταθλητισμού, των χορηγών και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Καλή χρονιά σε όλους!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin