ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

by: POEL

0

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

by: POEL

0

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΕΛ

Σήμερα ο αθλητισμός λειτουργεί μέσα σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Τα ιδεώδη και οι αρχές του έχουν τρωθεί από την εμπορευματοποίηση και όλα τα φθοροποιά που φέρνει μαζί του. Στημένοι αγώνες, βία και ξενοφοβία στα γήπεδα, ντόπινγκ, και άλλα, εκτροχιάζουν τον αθλητισμό από τον κοινωνικό του ρόλο.

Αντίβαρο σε αυτά τα φαινόμενα είναι ο κοινωνικός – μαζικός αθλητισμός που μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για υγιή απασχόληση των νέων στους τοπικούς συλλόγους, μέσα από αθλήματα που να μπορούν να συντηρηθούν. Ο ρόλος και το όραμα της ΠΟΕΛ σε αυτή τη διαδικασία είναι να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει προς αυτή τη κατεύθυνση.

Όραμα μας είναι να στηρίξουμε τα σωματεία μας να ασχοληθούν και να καλλιεργήσουν τον αυθεντικό, ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Όραμα μας είναι να συμβάλουμε στη δημιουργία των αναγκαίων προϋποθέσεων για άμβλυνση των προβλημάτων στο αγροτικό ποδόσφαιρο.

Όραμα μας είναι να δώσουμε μέσω των σωματείων μας την ευκαιρία σε εκατοντάδες νέους και νέες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να ψυχαγωγηθούν και να διαπλάσουν μια σωστή προσωπικότητα.

Όραμα μας είναι να συμβάλουμε ούτως ώστε η νεολαία του τόπου να μείνει μακριά από εξαρτήσεις και εξαρτησιογόνες ουσίες κάθε είδους. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό αποτελεί τροχοπέδη σε αυτά τα φαινόμενα.

Όραμα μας  είναι να  διοργανώνουμε καθαρά και αθλητοπρεπή πρωταθλήματα, όπου να πρυτανεύει το ήθος και το τίμιο παιχνίδι.

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τα σωματεία μας να αναπτύξουν και άλλα αθλήματα χαμηλού κόστους, για τον εμπλουτισμό των επιλογών διαθέσιμες  στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Όραμα μας είναι ο καθαρός και υγιής αθλητισμός.

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τα σωματεία μας, εκτός από την αθλητική δράση, να αναπτύξου, πολιτιστική και κοινωνική δράση.

Σας καλούμε σε συστράτευση και συμπόρευση !

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin