Highlights

Πρωτοπορούν ΠΟΕΛ και ΠΟΓΟ / 1η συνάντηση γυναικών των συλλόγων της ΠΟΕΛ

by: poH7el9e

0

Με πρωτοβουλία της ΠΟΕΛ και της ΠΟΓΟ, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση Γυναικών που στελεχώνουν τα Διοικητικά Συμβούλια και/ή δραστηριοποιούνται στους Μορφωτικούς και Αθλητικούς Συλλόγους της ΠΟΕΛ.

Στόχοι της συνάντησης είναι:

1. Η ανάδειξη της διαχρονικής και ανεκτίμητης προσφοράς της Γυναίκας στην αθλητική, πολιτιστική και κοινωνική δράση των Συλλόγων μας.
2. Η ανάδειξη της “αόρατης”, αλλά σημαντικής και πολλές φορές καθοριστικής, προσφοράς των Γυναικών στους Συλλόγους μας.
3. Ο ρόλος και η προοπτική της συμμετοχής των Γυναικών στα δρώμενα των Συλλόγων μας.
4. Η ενθάρρυνση των Γυναικών για μαζικότερη και ενεργότερη συμμετοχή στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων μας και γενικότερα στη συμμετοχή τους στην αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική δράση των Συλλόγων μας.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση σχετικά με το θεμα καθώς επίσης και για τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν για την επίτευξη των στόχων της συνάντησης και όσων συμφωνήθηκαν, τα οποία είναι τα εξής:
1. Διεύρυνση της συμμετοχής Γυναικών μέσα από τους Συλλόγους μας.
2. Προώθηση εισηγήσεων για τις επόμενες ενέργειες μας.
3. Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει το ΣΚ 9 και 10 Μαρτίου. Λεπτομέρειες για αυτή την πρωτοβουλία θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Η συνάντηση έγινε στην παρουσία του Προέδρου κ της Αντιπροέδρου τ ΔΣ της ΠΟΕΛ, Χριστάκη Γεωργίου και Δώρας Κυριάκου και συμμετείχαν η Γιώτα Θεμιστοκλέους από τον ΑΟΛ Λακαταμιας, η Αφροδίτη Λούγκρου από την ΠΟΓΟ Λευκωσίας Κερύνειας και την ΕΔΟΝ Ακακίου, η Πρόεδρος και μέλος του ΔΣ του ΟΡΦΕΑ Λευκωσίας, Αγγέλα Ιωάννου και Νικολέτα Πετρίδου, η Μαίρη Ηρακλέους εθελόντρια της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Τσερίου, η Ιωάννα Κυριακιδου μέλος του ΔΣ της ΠΡΟΟΔΟΥ Καιμακλίου και οι, Έλενα Μακρή,
Θεοφιλή Κωνσταντίνου και Παντελινα Κούκου εθελόντριες της ΠΡΟΟΔΟΥ Καιμακλίου.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin