Highlights

ΠΟΕΛ: Συνδιοργανώνει δενδροφύτευση με τον Δήμο Λακατάμιας και κάνει ανοικτό κάλεσμα!

by: poH7el9e

0

Το ΔΣ της ΠΟΕΛ μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης συνδιοργανώνει δενδροφύτευση στην οδό Αναγεννήσεως, στο Δήμο Λακατάμιας.

Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη για εμπλουτισμού του πρασίνου στη χώρα μας θέλουμε κ εμείς να συμβάλλουμε στην προσπάθεια του Δήμου Λακατάμιας, αλλά και άλλων εθελοντών, οργανώσεων και γενικά της τοπικής αυτοδιοίκησης, για τη φύτευση όσο το δυνατόν περισσότερων δέντρων, για ένα πράσινο Δήμο.

Πέραν του ποδοσφαίρου, οι Αθλητικοί Μορφωτικοί Σύλλογοι της ΠΟΕΛ διαχρονικά είχαν και σημαντική πολιτιστική και κοινωνική δράση στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιούνται, ευαισθητοποιώντας τους νέους μας και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κάτοικων της περιοχής τους.

Άρα για εμάς αυτή η πρωτοβουλία, όχι μόνο δεν είναι κάτι καινούργιο,  αλλά θέλουμε να εμπνεύσουμε και να βοηθήσουμε όλους τους Συλλόγους μας, τα μέλη και τους φίλους τους, στο να αναπτύξουν όσο το δυνατό περισσότερες δράσεις και πρωτοβουλίες για το καλό των τοπικών κοινωνιών και των νέων μας.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τη Δήμαρχο του Δήμου Λακατάμιας κα Φωτούλα Χατζήπαπα και το Δημοτικό της Συμβούλιο για την αποδοχή της εισήγησής μας για αυτή την δενδροφύτευση αλλά και για τη συνεργασία και τη στήριξη που είχαμε τα τελευταία 3 χρόνια, τόσο από την ίδια προσωπικά, όσον και από το Δημοτικό της Συμβούλιο

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin