Highlights

Ολοκληρώθηκε η προσπάθεια προσφέροντας χαρά και ζεστασιά !

by: Antreas17

0

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα, στις 12:00μμ, η προσπάθεια της ΠΟΕΛ «διαδρομές αλληλεγγύης και αγάπης» με την παράδοση στο Κέντρο Φιλοξενίας και Υποδοχής Πουρνάρα, πέραν των εκατό σακούλων με είδη χειμωνιάτικου ρουχισμού και υπόδησης και πέραν των δέκα πακέτων από ξηρά τροφή.

Μια μεγάλη και διδακτική εμπειρία με συγκινητικές στιγμές τόσο από πλευράς εθελοντών όσο και από την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου!

Ένα πρωινό διαφορετικό από τα προηγούμενα των τελευταίων δύο χρόνων. Ένα πρωινό γεμάτο ενθουσιασμό, ανιδιοτελή προσπάθεια για τον συνάνθρωπό μας, ένα πρωινό που γέμισε τις καρδιές και τις ψυχές μας, συγκίνηση, αγάπη και χαμόγελο.

«Thank you sir for what you are doing for us» τα λόγια ενός ψιλόλιγνου Αφρικανού ο οποίος μαζί με άλλους συμπατριώτες του μας βοήθησαν να ξεφορτώσουμε τα πέντε αυτοκίνητα γεμάτα ρουχισμό. Ένα πρόσωπο ενός νέου, γεμάτο θλίψη, χαμηλό βλέμμα, φόβο .…! Είναι η στιγμή που θέλεις να δώσεις μια αγκαλιά, να ξεστομίσεις ένα καλό λόγο, για να βρει την δύναμη να συνεχίσει ελπίζοντας για καλύτερες ημέρες!

Και αυτά ακριβώς τα συναισθήματα είναι που η προσπάθειά μας αυτή προσπάθησε -μεταξύ άλλων- να προσφέρει.

Σίγουρα οι «διαδρομές αλληλεγγύης και αγάπης» σήμερα, έχουν ζεστάνει τα κορμιά πολλών συνανθρώπων μας, αλλά παράλληλα έχουν ζεστάνει και τις ψυχές όλων εμάς που συμμετείχαμε σε αυτή την προσπάθεια.

Τέλος, οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο και τους φίλους των Σωματείων / Μελών της ΠΟΕΛ, ότι η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, ενώ η συγκεκριμένη δράση δεν αποτελεί κάτι το μεμονωμένο αλλά ένα απλά κομμάτι του πλαισίου δράσης της ΠΟΕΛ.

Διότι, η ΠΟΕΛ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin