Νέα

Ιστορική αναδρομή Συνδέσμου Διαιτητών ΠΟΕΛ

by: poH7el9e

0

Τον Νοέμβριο του 1962 πραγματοποιήθηκε η επίσημη Ιδρυτική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών της ΠΟΕΛ. Επρόκειτο για μια ιστορική απόφαση αφού η δημιουργία του Συνδέσμου συνέτεινε στην περαιτέρω αναβάθμιση της διαιτησίας στις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας, μέσα από συστηματικές ενέργειες επιμόρφωσης και στήριξης των διαιτητών.

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών ΠΟΕΛ αποτελούσαν οι: Ζαχαρίας Παπανικολάου-Πρόεδρος, Α. Χαριλάου-Γραμματέας, Ν. Αντωνίου-Ταμίας, Χρ. Αντωνίου-Εισπράκτωρ, Α. Κέκκος-Μέλος. Είχε προηγηθεί η προεργασία και λειτουργία προσωρινού Συνδέσμου από τις 12 Φεβρουαρίου 1967 με Πρόεδρο τον Λοϊζο Παντελίδη, Γραμματέα τον Ρένο Πιπερίδη και μέλη τους Ζαχαρία Παπανικολάου, Ανδρέα Μπλάκκη και Χαράλαμπο Παπαναστασίου.

Πρωτάθλημα «επτά καθ΄ ομάδα»

Τον Απρίλιο του 1974 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΛ αποφάσισε τη διοργάνωση πρωταθλήματος «επτά καθ΄ ομάδα» με το οποίο να τιμάται η εργατική Πρωτομαγιά. Η πρώτη διοργάνωση έγινε στο γήπεδο του Άδωνη στο Δάλι και ο θεσμός τηρείται μέχρι σήμερα με τη στήριξη και του Συνδέσμου Διαιτητών της Ομοσπονδίας.

ΠΟΕΛ- 30 χρόνια ζωής

Στις 18 Ιουνίου 1988 η ΠΟΕΛ γιόρτασε τα 30 χρόνια ζωής και δράσης της, τιμώντας τους πρωτεργάτες ίδρυσής της. Με το ίδιο σκεπτικό πολύχρονης θητείας, τιμήθηκαν και οι διαιτητές: Ανδρέας Φασουλής, Πέτρος Παντελή, Ζαχαρίας Παπανικολάου, Ανδρέας Τουμάζος, Ανδρέας Καρεκλάς (οι οποίοι υπηρέτησαν και από τη θέση του Προέδρου Συνδέσμου Διαιτητών της ΠΟΕΛ) καθώς και οι Κόκος Κυρίλλου, Χριστάκης Ανδρέου, Ανδρέας Σοφοκλέους και Κλείτος Λοϊζίδης.

Η Γενική Συνέλευση 2006

Η Γενική Συνέλευση της ΠΟΕΛ, πραγματοποιήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2006 στο οίκημα της ΠΕΟ και επικεντρώθηκε στις προσπάθειες επαναδραστηριοποίησης σωματείων μελών της Ομοσπονδίας που για διάφορους λόγους ανέστειλαν την ποδοσφαιρική παρουσία τους στις διοργανώσεις. Η Γενική Συνέλευση μεταξύ άλλων τόνισε και τις άριστες σχέσεις με τον Σύνδεσμο Διαιτητών της Ομοσπονδίας που αποτελούσαν οι: Σωτήρης Νεοκλέους- Πρόεδρος, Δάνος Μικελλίδης Αντιπρόεδρος, Κυριάκος Ιακωβίδης- Γραμματέας, Ανδρέας Κυριακίδης- Βοηθός Γραμματέας και Στέλιος Ιωάννου- Ταμίας.

Η Γενική Συνέλευση 2008

Τα μέλη της Συνέλευσης μεταξύ άλλων, ευχαρίστησαν για το έργο και την άψογη συνεργασία με την ηγεσία του Συνδέσμου Διαιτητών της ΠΟΕΛ, την οποία αποτελούσαν οι Κυριάκος Ιακωβίδης, Δάνος Μικελλίδης, Στέλιος Ιωάννου, Αλ. Στυλιανού και Ν. Ψηλογένης.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin