Highlights

Επίσκεψη στο Σπίτι της Ε.ΚΥ.ΣΥ. Καϊμακλίου

by: poH7el9e

0

Σε γιορτινές περιόδους, η ανάγκη στήριξης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο μας γίνεται πιο επιτακτική, ειδικά όταν πρόκειται για άτομα που στερούνται τα βασικά για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Δυστυχώς η ανάγκη στήριξης αυτών των οικογενειών γίνεται μεγαλύτερη, αφού τα «πακέτα αγάπης» τα οποία ετοιμάζονται κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, τόσο από την Ε.ΚΥ.ΣΥ. όσο και από άλλες εθελοντικές ομάδες και οργανώσεις πολιτών, αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο, αποδεικνύοντας την ανυπαρξία κράτους πρόνοιας και επιβεβαιώνει την απουσία ολοκληρωμένης κοινωνικής πολιτικής από την κυβέρνηση.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ε.ΚΥ.ΣΥ. Καϊμακλίου για στήριξη της πρωτοβουλίας συλλογής τροφίμων για στήριξη άπορων οικογενειών, στις 24.12.2021 επισκεφθήκαμε το Σπίτι της Ε.ΚΥ.ΣΥ και παραδώσαμε κουπόνια για τρόφιμα, προς ενίσχυση αυτής της προσπάθειας.

Ο Προέδρος του Δ.Σ. της ΠΟΕΛ συνεχάρη την Ε.ΚΥ.ΣΥ. για την πλούσια δράση της καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, στηρίζοντας άπορες οικογένειες και συνταξιούχους της ενορίας Καϊμακλίου που έχουν ανάγκη. Να σημειώσουμε ότι όλη αυτή η δράση είναι αποτέλεσμα της εθελοντικής πρωτοβουλίας των μελών της Ε.ΚΥ.ΣΥ. Καίμακλίου.

Τα κουπόνια παραδοθήκαν στην Γραμματέα και στο μέλος της Επιτροπής της Ε.ΚΥ.ΣΥ. Καϊμακλίου, Σταυρούλα Φιλίππου και Κάτια Λουκά, αντίστοιχα.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στις προσπάθειες της Ε.ΚΥ.ΣΥ. για την έμπρακτη στήριξη των άπορων συνανθρώπων μας.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin