Highlights

ΠΟΕΛ: Συναντήσεις με εκπροσώπους των Δήμων Πύργου Ηλείας και Αρχαίας Ολυμπίας

by: poH7el9e

0

Ολοκληρώθηκαν οι διαδοχικές συναντήσεις της αντιπροσωπείας της ΠΟΕΛ με τους εκπροσώπους των Δήμων Πύργου Ηλείας και Αρχαίας Ολυμπίας οι οποίες διευθετήθηκαν με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Περιβάλλοντος – Ενέργειας – Πρασίνου του Δήμου Πατρέων, κυρίου Τάκη Πετρόπουλου.

Στην συνάντηση με τον Δήμο Πύργου Ηλείας μας τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Δήμου Πύργου Ηλείας ο Δήμαρχος, κύριος Στάθης Καννής, ο Αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών και αθλητισμού κύριος Νώντας Κυριάζης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οδοποιίας και Δ.Ε Ωλένης κύριος Σπυρίδωνας Κωνσταντόπουλος , καθώς επίσης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πύργου Ηλείας κύριος Λάκης Αθανασόπουλος.

Στην συνέχεια η αποστολή επισκέφθηκε τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας όπου είχε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και
Αντιδήμαρχο Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, ΚΕΠ, Προγραμματισμού, διαφάνειας και Ηλεκτρονική διακυβέρνησης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας κύριο Σωτήρη Παπαηλιού.

Την αποστολή , εκ μέρους του Δήμου Πατρέων , σε όλες τις συναντήσεις συνόδευσε ο κύριος Δημήτρης Σουγλέρης

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης η αποστολή της ομοσπονδίας μας ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Στις συναντήσεις έγινε μια παραγωγική συζήτηση που περιείχε ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και εισηγήσεων για ζητήματα που αφορούν κυρίως των ερασιτεχνικό αθλητισμό και των κοινωνικών παροχών από τις δημοτικές αρχές.

Το σχετικό φωτορεπορτάζ:

 

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin