Highlights

Οι δηλώσεις των αρχηγών, ΑΕΛ και ΑΠΟΠ λίγο πρίν τον ημιτελικό!

by: Antreas17

0

Λίγες ώρες έμειναν πρίν την έναρξη του αποψινού ημιτελικού Κυπέλλου ΠΟΕΛ Α’ Κατηγορίας. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ρεπόρτερ της σελίδας μας, Χρίστος Θεοχάρους με τους δύο αρχηγούς των ομάδων, οι οποίες διεκδικούν το εισιτήριο για τον τελικό, σας παρουσιάζουμε τα όσα δήλωσαν για το σημερινό ντέρμπι.

Χ.Θ. – Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό, πώς νιώθεις; 

Λένος Βασιλείου (ΑΕΛ) – Είμαι στην ομάδα 15 χρόνια, φέτος ζούμε ίσως τις ομορφότερες στιγμές αφού έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που οδηγούν την ΑΕΛ σε τελικό κυπέλλου ΠΟΕΛ Α’ Κατηγορίας.
Χρυσόστομος Ρουσής (ΑΠΟΠ) – Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον σημερινό αγώνα. Όλα τα παιδιά είναι πολύ συγκεντρωμένοι στο στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος απο το να περάσουμε στον τελικό.

Χ.Θ. – Ποιά ήταν η πρώτη σου σκέψη στο άκουσμα του αντιπάλου σας; 

Λ.Β. (ΑΕΛ) – Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι ο ΑΠΟΠ είναι μια παραδοσιακή ομάδα στον θεσμό του Κυπέλλου και θα τον αντιμετωπίσουμε με τον ανάλογο σεβασμό. Στόχος όμως παραμένει η νίκη όποιος κι’ αν ήταν ο αντίπαλος.
Χ.Ρ. (ΑΠΟΠ) – Η ΑΕΛ Λακατάμιας είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει στις ψηλές θέσεις της Ομοσπονδίας. Φαίνεται να γίνεται πολύ καλή δουλειά.

Χ.Θ. – Πώς περιμένεις τον αποψινό αγώνα; 

Λ.Β. (ΑΕΛ) – Περιμένω ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ένα ντέρμπι αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων. Θα κερδίσει αυτός που στο γήπεδο θα δώσει τα περισσότερα.
Χ.Ρ. (ΑΠΟΠ) – Ο αγώνας αναμένω να είναι συναρπαστικός. Και οι δύο ομάδες θα θέλουν να είναι στον τελικό, αλλά δυστυχώς ένα είναι το εισιτήριο που υπάρχει. Ο καλύτερος ας κερδίσει.

Χ.Θ. – Θα ήθελες να προσθέσεις κάτι πριν κλείσουμε, για την ομάδα γενικά ή ακόμη και για το κλίμα που επικρατεί; 

Λ.Β. (ΑΕΛ) – Το κλίμα γενικά είναι εντυπωσιακό, όλα κυλούν υπέροχα αφού πάνω απ’ όλα αγαπάμε ο ένας τον άλλο σαν μια οικογένεια. Σήμερα όμως ζούμε μοναδικές στιγμές αφού από νωρίς το μεσημέρι η ομάδα είναι μαζεμένη σε ξενοδοχείο και περιμένουμε πως και πως να αγωνιστούμε. Υποσχόμαστε στο λαό της ιστορικής ΑΕΛ ότι θα αγωνιστούμε με όλη μας την ψυχή έτσι ώστε να δει την ομάδα της καρδιάς μας στον μεγάλο τελικό.
Χ.Ρ. (ΑΠΟΠ) – Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό στην ομάδα. Πάρα τις πολλές δυσκολίες που είχαμε μέχρι και σήμερα πιστεύω ότι τελικά εμείς θα βρεθούμε στον τελικό.
Είμαι σίγουρος οτι θα παιχτεί ένα αθλητοπρεπέστατο παιχνίδι και απο τις δύο ομάδες. Καλές επιτυχίες και στην ΑΕΛ Λακατάμιας.

Αυτά ήταν τα λόγια των δύο αρχηγών, με τη σειρά μας να ευχυθούμε καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin