Highlights

Χρυσόστομος Ιακωβίδης: «Ποδοσφαιρικό μου ”είδωλο” ήταν και είναι ο πατέρας μου»

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΕΛΠΙΔΑΣ Γουρρίου, Χρυσόστομος Ιακωβίδης, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της πρόσφατης βράβευσής του από την ΠΟΕΛ ως ένας εκ των έξι νεαρότερων ποδοσφαιριστών της Β’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE.

 

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο poel.com.cy:

 

1.Στην σχετικά πρόσφατη τελετή βράβευσης της ΠΟΕΛ, τιμήθηκες ως ένας εκ των 6 νεαρότερων ποδοσφαιριστών της Β’ Κατηγόριας. Πως αισθάνεσαι για την βράβευσή σου αυτή ;

Όσον αφορά στην βράβευσή μου ως ένας εκ των έξι νεαρότερων ποδοσφαιριστών της Β’ Κατηγορίας, είναι κάτι το οποίο σαφώς με κάνει αρκετά χαρούμενο και μου δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

 

2.Ποια είναι ακριβώς η ηλικία σου, σε τι θέση αγωνίζεσαι και πως θα περιέγραφες αγωνιστικά το στυλ σου ;

Είμαι 16 ετών, αγωνίζομαι στον χώρο του κέντρου  και σχετικά με το ποδοσφαιρικό μου στυλ, θεωρώ πως είμαι ένας αρκετά ομαδικός ποδοσφαιριστής που παράλληλα ”ψάχνει” και ευκαιρίες για να σκοράρει.

 

3.Ποια είναι τα σχέδιά σου για το ποδοσφαιρικό σου μέλλον ;

Τα σχέδια μου όσο αφορά στο ποδοσφαιρικό μου μέλλον είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι, να στηρίζω και να βοηθώ το Σωματείο μου την ΕΛΠΙΔΑ Γουρρίου.

 

4.Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ενόψει και της νέας σεζόν ;

Οι στόχοι μου αναφορικά με τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν είναι να βελτιωθώ όσο περισσότερο γίνεται σε σχέση με πέρυσι και να καταφέρω να σκοράρω και το πρώτο μου γκολ.

 

5.Πιο είναι το ποδοσφαιρικό σου ”είδωλο” ;

Το ποδοσφαιρικό μου είδωλο ήταν και είναι ο πατέρας μου, Νίκος Ιακωβίδης ο οποίος επίσης αγωνιζόταν στην ΕΛΠΙΔΑ Γουρρίου ως κεντρικός αμυντικός ενώ ενίοτε αγωνιζόταν και ως τερματοφύλακας. Ανέκαθεν τον θαύμαζα για την ανταγωνιστικότητά του και το πάθος με το οποίο έπαιζε.

 

6.Ένα δικό σου καταληκτικό σχόλιο ή ένα μήνυμα προς τους συμπαίκτες σου και τον κόσμο της ομάδας.

Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω προς τους συμπαίκτες μου είναι, να συνεχίσουν να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Ακόμα, θέλω να πω στον κόσμο της ομάδας μας να συνεχίσει μέσω της παρουσίας του να μας στηρίζει με τον δικό του τρόπο.

 

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin