Highlights

Χριστόφορος Ττέρλας: ”Θέλω να βοηθώ και να καθοδηγώ με την εμπειρία μου τα νέα παιδιά”

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ, ο ποδοσφαιριστής της ΕΔΟΝ Ακακίου, Χριστόφορος Τέρλας, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της πρόσφατης βράβευσής του από την ΠΟΕΛ ως ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα clean sheets στην Β’ Κατηγορία ΠΟΕΛ – GREE.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο poel.com.cy:

 

1. Στην σχετικά πρόσφατη τελετή βράβευσης της ΠΟΕΛ, τιμήθηκες ως τερματοφύλακας με τα περισσότερα clean sheets της Β’ Κατηγόριας. Πως αισθάνεσαι για την βράβευση σου αυτή ;

Είμαι σίγουρα πολύ χαρούμενος, γιατί με την βοήθεια των συμπαικτών μου επιβραβευτήκαν οι κόποι μιας ολόκληρης της χρονιάς με αυτή την διάκριση.

 

2.Πως θα περιέγραφες αγωνιστικά το στυλ σου ως τερματοφύλακας;

Θεωρώ πως είμαι ένας τερματοφύλακας με μεγάλο πάθος την ώρα της εξέλιξης του παιχνιδιού και ως κύρια χαρακτηριστικά μου θα ανέφερα την δυναμικότητά μου, τις τοποθετήσεις μου αλλά και την πολύ καλή αντίληψη των φάσεων.

 

3.Ποια είναι τα σχέδιά σου για το ποδοσφαιρικό σου μέλλον ;

Τα σχέδια μου για το μέλλον είναι να αγωνίζομαι όσο καλύτερα μπορώ και να βοηθώ με την εμπειρία μου τα νέα παιδιά που αγωνίζονται στην θέση του τερματοφύλακα και όχι μόνο.

 

4.Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ενόψει και της νέας σεζόν ;

Με τη νέα ποδοσφαιρική χρόνια θα αγωνίζομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ Κλήρου και ελπίζω πως με την εμπειρία μου θα καταφέρω να βοηθήσω νέα παιδιά καθώς και την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει.

 

5.Σε σχέση με προηγούμενα χρόνια παρατηρείς διαφορά στο επίπεδο του αγροτικού ποδοσφαίρου ;

Σίγουρα το επίπεδο έχει αλλάξει προς το καλύτερο και ένα χαρακτηριστικό στοιχείο είναι το ότι βλέπουμε ποδοσφαιριστές πιο ψηλών κατηγοριών να έρχονται και να αγωνίζονται στα σωματεία μας.

 

6.Ποιο ήταν το ποδοσφαιρικό σου είδωλο μεγαλώνοντας ;

Λόγω και της θέσης στην οποία αγωνίζομαι, το ποδοσφαιρικό μου είδωλο ήταν ο σπουδαίος Ισπανός τερματοφύλακας, Ίκερ Κασίγιας. Ανέκαθεν τον θαύμαζα τόσο λόγω της απόδοσής του στο γήπεδο (με τις εξαιρετικές και θεαματικές του αποκρούσεις ) όσο και λόγω των ηγετικών του ικανοτήτων

 

7.Ένα δικό σου καταληκτικό σχόλιο ή ένα μήνυμα προς τους συμπαίκτες σου και τον κόσμο της ομάδας

Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, προπονητές και φιλάθλους της Ομάδας ΕΔΟΝ Ακακίου – ΘΟΙ Δένειας για την αγάπη και στήριξη στο πρόσωπο μου για όλο το διάστημα που βρισκόμουν στην ομάδα. Επιπλέον, ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένεια μου που με στηρίζει σε αυτό που κάνω και αγαπώ.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin