Highlights

Χριστόδουλος Παντελή: ”Επικεντρώνομαι πλήρως στη νέα αγωνιστική σεζόν”

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΦ Φαρμακά, Χριστόδουλος Παντελή, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της πρόσφατης βράβευσής του από την ΠΟΕΛ ως ένας εκ των δύο νεαρότερων ποδοσφαιριστών της Α’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο poel.com.cy:

 

1.Στην σχετικά πρόσφατη τελετή βράβευσης της ΠΟΕΛ, τιμήθηκες ως ένας εκ των 2 νεαρότερων ποδοσφαιριστών της Α’ Κατηγόριας. Πως αισθάνεσαι για την βράβευσή σου αυτή ;

Η βράβευση μου αυτή είναι κάτι το οποίο σίγουρα με κάνει να νιώθω περήφανος και μου δίνει και αυτοπεποίθηση.

 

2.Ποια είναι ακριβώς η ηλικία σου, σε τι θέση αγωνίζεσαι και πως θα περιέγραφες αγωνιστικά το στυλ σου ;

Είμαι 18 ετών, αγωνίζομαι στον χώρο της άμυνας και αν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω με μια λέξη το αγωνιστικό μου στιλ θα το χαρακτήριζα ως ήρεμο και νηφάλιο !

 

3.Ποια είναι τα σχέδιά σου για το ποδοσφαιρικό σου μέλλον ;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάποιο ξεκάθαρο σχέδια όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό μου μέλλον αυτή την στιγμή. Προς το παρόν επικεντρώνομαι στην αγωνιστική σεζόν η οποία αρχίζει σε λίγο καιρό.

 

4.Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ενόψει και της νέας σεζόν ;

Στόχος μου σχετικά με τη νέα σεζόν είναι μέσω των επιδόσεων και των εμφανίσεών μου να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ την ομάδα μου στην επίτευξη των στόχων της.

 

5.Ένα δικό σου καταληκτικό σχόλιο ή ένα μήνυμα προς τους συμπαίκτες σου και τον κόσμο της ομάδας.

Από την δική μου πλευρά, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την ομάδα μου τον ΑΠΟΦ Φαρμακά και την Ομοσπονδία μας, την Π.Ο.Ε.Λ., για την στήριξή τους τόσο προς εμένα όσο και προς τους άλλους ποδοσφαιριστές.

 

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin