Highlights

Χαντί Σαντέκ: ”Για να ξεχωρίσεις πρέπει να σκέφτεσαι και να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά”

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με τις ομάδες οι οποίες συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Βορείου Πόλου, Abdalhadi Sadek, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της πρόσφατης βράβευσής του από την ΠΟΕΛ ως ένας εκ των έξι νεαρότερων ποδοσφαιριστών της Β’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

1.Στην σχετικά πρόσφατη τελετή βράβευσης της ΠΟΕΛ, τιμήθηκες ως ένας εκ των 6 νεαρότερων ποδοσφαιριστών της Β’ Κατηγόριας. Πως αισθάνεσαι για την βράβευση σου αυτή ;

Αισθάνομαι πολύ περήφανος που έχω την τιμή να είμαι ένας από τους 6 νεότερους ποδοσφαιριστές της Β´ κατηγορίας και αυτό είναι κάτι το οποίο με κάνει πολύ χαρούμενο.

 

2.Ποια είναι ακριβώς η ηλικία σου, σε τι θέση αγωνίζεσαι και πως θα περιέγραφες αγωνιστικά το στυλ σου ;

Γεννήθηκα στις 17 Μαρτίου 2007 και είμαι επιθετικός. Όσον αφορά στο αγωνιστικό μου στυλ, χρησιμοποιώντας της σωματικές μου δυνατότητες αλλά και το μυαλό μου, βοηθώ την ομάδα τόσο στο χτίσιμο των φάσεων όσο και στο τελείωμά των επιθέσεων.

 

3.Ποια είναι τα σχέδιά σου για το ποδοσφαιρικό σου μέλλον ;

Τα σχέδια μου για το μέλλον είναι να καταφέρω να αγωνιστώ σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας του Κυπριακού Πρωταθλήματος

 

4.Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ενόψει και της νέας σεζόν ;

Οι στόχοι μου για την νέα σεζόν είναι να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα και να κερδίσω αγωνιστικά λεπτά, ούτως ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και διακρίσεις.

 

5.Ένα δικό σου καταληκτικό σχόλιο ή ένα μήνυμα προς τους συμπαίκτες σου και τον κόσμο της ομάδας.

Για να πετύχεις κάτι στο ποδόσφαιρο πρέπει να ξεχωρίσεις, ειδικά σε ένα περιβάλλον στο οποίο υπάρχει ανταγωνισμός. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, πρέπει να σκέφτεστε και να συμπεριφέρεστε με διαφορετικό από τον συμβατικό τρόπο.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin