Highlights

Χαίρει μεγάλης στήριξης η νέα πρωτοβουλία της ΠΟΕΛ !

by: poH7el9e

0

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και τις προηγούμενες ημέρες το Δ.Σ της Π.Ο.Ε.Λ. αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσωπο της Ομοσπονδίας προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση σε συνεργασία με τον Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α. και την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου. Πιο συγκεκριμένα, η Π.ΟΕ.Λ. προσφέρει την ευκαιρία στους φίλους, μέλη και ποδοσφαιριστές των Σωματείων της, να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Οι κληρονόμοι της θείας», από την θεατρική ομάδα «Απόκληροι Σκηνοβάτες» του Σωματείου ΠΑΟΚ Κλήρου.

Η πρωτοβουλία αυτή από πλευράς του Δ.Σ της Π.Ο.Ε.Λ. χαίρει της στήριξης τόσο του Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α και του Προέδρου του όσο και της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου. Στήριξη η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική στην κοινή αυτή προσπάθεια ενάντια στις εξαρτήσεις.

 

Διαβάστε αναλυτικά τη νέα ανακοίνωση του από πλευράς του Δ.Σ της Π.Ο.Ε.Λ:
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Επαρχίας Λευκωσίας (Π.Ο.Ε.Λ.), πέραν του αθλητικού της ρόλου, θέλει και διαδραματίζει τόσο πολιτιστικό όσο και κοινωνικό ρόλο στην Επαρχία της Λευκωσίας, κάνοντας πράξη τις απόψεις και ευαισθησίες της για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τη νεολαία.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια του Φεστιβάλ Π.Ο.Ε.Λ. 2022 με τίτλο «Με συμπαίκτη τον Πολιτισμό, ενάντια στις Εξαρτήσεις», το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Λ. ανακοινώνει τη δωρεάν παραχώρηση παραστάσεων ερασιτεχνικού θεάτρου στα Σωματεία μέλη της, σε συνεργασία
με τον Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια της απόφασης του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Λ. να αφιερώσει τη φετινή Ποδοσφαιρική Περίοδο 2022-23 στην
προσπάθεια ενάντια σε κάθε μορφής εξάρτηση σε συνεργασία με την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου.

Των θεατρικών παραστάσεων θα προηγηθούν σύντομα φιλμάκια κατά των εξαρτήσεων, τα οποία έχει ετοιμάσει το Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α με κύριο στόχο την πρόληψη.

Με την ευκαιρία αυτή, το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Λ. εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο του ΚΕΝΘΕΑ Πανιερώτατο
Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα για τη στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας, καθώς επίσης και τον Πρόεδρο της
Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου, Δρ. Χρίστο Μηνά, για τη συνεργασία.

Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες.
Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Λ.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin