Highlights

Χάρης Χρυσοστόμου: Στόχος μας να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παραμείνουμε στην Α’ Κατηγορία

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, διοικητικά στελέχη, παράγοντες και ποδοσφαιριστές, ο προπονητής της ΔΟΞΑΣ Δευτεράς, Χάρης Χρυσοστόμου, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της πρόσφατης βράβευσής του, ως ο Καλύτερος Προπονητής για την χρονιά 2023/2024 στην Β’ Κατηγορία ΠΟΕΛ – GREE.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

1. Στην πρόσφατη ετήσια τελετή της ΠΟΕΛ, βραβευτήκατε ως ο καλύτερος προπονητής για την ποδοσφαιρική περίοδο 23/24 στην Β Κατηγορία. Ποια τα συναισθήματα σας μετά από αυτή τη τιμητική διάκριση ;

Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ της ΠΟΕΛ τόσο για την πολύ καλή οργάνωση του πρωταθλήματος όσο και την επίσης εξαιρετική Τελετή Βράβευσης. Από εκεί και πέρα, σίγουρα νιώθω χαρά και ικανοποίηση γιατί αυτή η βράβευση ήταν ο καρπός των κόπων πολλών χρόνων και ειδικά αυτής της χρονιάς, αφού συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας στην Α΄Κατηγορία.

2. Θεωρείτε ότι το επίπεδο όσον αφορά στο προπονητικό κομμάτι στο Αγροτικό Ποδόσφαιρό έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;

Σαφώς. Πιστεύω ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως υπάρχουν ακόμη περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης στο προπονητικό κομμάτι και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει όλοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να εξελισσόμαστε.

3. Με βάση την εμπειρία σας, υπάρχουν ευκαιρίες ανέλιξης για προπονητές οι οποίοι διαπρέπουν στο Αγροτικό Ποδόσφαιρό ;

Αρχικά, θέλω να τονίσω ότι υπάρχουν αρκετοί ταλαντούχοι προπονητές  στο Αγροτικό Ποδόσφαιρο, οι οποίοι σίγουρα θα μπορούσαν να ανελιχθούν. Όμως, κατά την άποψη μου, ένα πολύ σημαντικό κριτήριο για ανέλιξη εκτός φυσικά από το ταλέντο και την ικανότητα, είναι η κατοχή των απαραίτητων διπλωμάτων προπονητικής. Συνεπώς, αν κάποιος θέλει να ανελιχθεί, χρειάζεται ο συνδυασμός όλων των πιο πάνω προϋποθέσεων.

4. Ποια είναι τα πλάνα και οι στόχοι σας ενόψει της νέας σεζόν ;

Οι στόχοι της ομάδας για την νέα σεζόν είναι η δημιουργία ενός δυνατού συνόλου, ανταγωνιστικού με όλους τους αντιπάλους, κάθε παιχνίδι θα έχει στόχο την νίκη με απώτερο σκοπό την παραμονή στην Α κατηγορία.

5. Ένα δικό σας καταληκτικό σχόλιο και ένα μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε προς όλους όσους ασχολούνται με το Αγροτικό Ποδόσφαιρό

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, το διοικητικό συμβούλιο , την οικογένεια μου και όλους τους φίλους του σωματείου, που χωρίς την στήριξη τους δεν θα ήταν εύκολη η επίτευξη των στόχων της ομάδας. Κλείνοντας, θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όσους ασχολούνται με το Αγροτικό ποδόσφαιρο – ζητώντας τους ακόμα μεγαλύτερη στήριξη – γιατί το ποδόσφαιρό της υπαίθρου είναι εκκολαπτήριο ποδοσφαιρικών ταλέντων.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin