Highlights

Υπογράφηκε και επίσημα το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΠΟΕΛ και ΠΑΣΠ (Φώτος)

by: poH7el9e

0

Σε κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας, υπογράφηκε μεταξύ ΠΟΕΛ και ΠΑΣΠ, κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ της ΠΟΕΛ «Με συμπαίκτη τον Πολιτισμό ενάντια στις Εξαρτήσεις, μνημόνιο συνεργασίας με στόχο την αναβάθμιση και εκπροσώπηση του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας έκανε πράξη ακόμα μια σημαντική υπόσχεση η οποία μοναδικό στόχο έχει την διαφύλαξη των συμφερόντων του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, την αναβάθμιση της θέσης του στο αθλητικό στερέωμα καθώς και την σωστή εκπροσώπησή του εκεί και όπου χρειάζεται.

Το σχετικό μνημόνιο υπέγραψαν εκ μέρους του ΠΑ.Σ.Π. ο Εκτελεστικός Πρόεδρος κ. Σπύρος Νεοφυτίδης και εκ μέρους της Π.Ο.Ε.Λ., ο Πρόεδρος κ. Χριστάκης Γεωργίου.

 

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΠ:

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Επαρχίας Λευκωσίας (Π.Ο.Ε.Λ.), είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με στόχο την αναβάθμιση και εκπροσώπηση του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

Το σχετικό μνημόνιο υπέγραψαν εκ μέρους του ΠΑ.Σ.Π. ο Εκτελεστικός Πρόεδρος κ. Σπύρος Νεοφυτίδης και εκ μέρους της Π.Ο.Ε.Λ., ο Πρόεδρος κ. Χριστάκης Γεωργίου.

Το μνημόνιο προβλέπει την πολυεπίπεδη συνεργασία ΠΑ.Σ.Π. και Π.Ο.Ε.Λ. σε θέματα του τομέα του αθλητισμού γενικότερα και του ποδοσφαίρου ειδικότερα αλλά και την εγγραφή των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, των Σωματείων μελών της Π.Ο.Ε.Λ., στο μητρώο μελών του ΠΑ.Σ.Π., ώστε να απολαμβάνουν σχεδόν όλα τα προνόμια και δικαιώματα του Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών.

Σε δηλώσεις του στο γραφείο τύπου του ΠΑ.Σ.Π., ο κ. Νεοφυτίδης ανάφερε: “Είναι με μεγάλη χαρά που σήμερα υπογράφουμε αυτό το μνημόνιο συνεργασίας που θα δώσει την ευκαιρία και σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ να λαμβάνουν αρκετά από τα δικαιώματα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Μέσα από αυτή τη συμφωνία μεγαλώνει η οικογένεια του ΠΑΣΠ και δυναμώνει η φωνή του Κύπριου ποδοσφαιριστή σε όλα τα επίπεδα”.

Δείτε τις φωτογραφίες από την υπογραφή του Μνημονίου:

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin