Highlights

Τιμητική διάκριση για τον πρώην Προέδρο της ΠΟΕΛ, κ. Νίκο Γιατρού

by: Antreas17

0

Στην φετινή τελετή του «Βραβείου Αθλητικής Προσφοράς Κώστα Λυμπουρή και Νική Γεωργίου» της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, διακρίθηκε ένας δικός μας άνθρωπος, ο πρώην Πρόεδρος της ΠΟΕΛ, Νίκος Γιατρού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βραβείο αυτό έχει καθιερωθεί σε ετήσια βάση, και έχει αποκτήσει κύρος ανάμεσα στην αθλητική κοινότητα.   Ο λόγος που έχει ξεχωρίσει είναι οι εύστοχες επιλογές που κάνει για τα βραβεία. Άξιον αναφοράς, το κλίμα που επικράτησε στην τελετή, το οποίο ήταν αρκετά συγκινητικό λόγω στην ωραία ιστορική αναδρομή των 2 τιμώμενων προσώπων.

Τα πρόσωπα αυτά ήταν, ο Λουκάς Καλογήρου και ο Νίκος Γιατρού. Δύο παράγοντες που συνέβαλαν καθοριστικά στην ανάπτυξη και εξέλιξη δυο πολύ σημαντικών πτυχών του αθλητικού γίγνεσθαι του τόπου. Ο Λουκάς Καλογήρου στο στίβο, και ιδιαίτερα στο δέκαθλο,  και ο Νίκος Γιατρού στο γυναικείο και αγροτικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Νίκος Γιατρού, αποτελεί την προσωποποίηση της εθελοντικής προσφοράς. Μια ζωή αφιερωμένη στον αθλητισμό. Ένας πραγματικός σκαπανέας και πρωτοπόρος, ο οποίος συνέβαλε και συμβάλλει ακόμα, στην ανάπτυξη του αγροτικού και γυναικείου ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκε ενεργά με το σωματείο «Λευκοθέα» Λατσιών από την ίδρυση του, το 1983. Το σωματείο από το 1998 μέχρι και σήμερα συμμετέχει συνεχώς στο γυναικείο πρωτάθλημα της ΚΟΠ. Μέσα από την 60χρονη προσφορά του στον αθλητισμό, ο Νίκος Γιατρού δίνει το παράδειγμα της εθελοντικής προσφοράς και μάλιστα σε πεδία όχι και τόσο δημοφιλή, στα οποία χρειάζεται πολύς κόπος και συνήθως η αναγνώριση είναι πενιχρή. Ήταν τιμή μας που ο άνθρωπος αυτός υπηρέτησε την δική μας Ομοσπονδία, προσφέροντας ότι ήταν εφικτό απο την πλευρά του.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin