Highlights

Συνεχίζεται η μεγάλη εκστρατεία «διαδρομές αλληλεγγύης και αγάπης»

by: Antreas17

0

Συνεχίζεται η μεγάλη εκστρατεία «διαδρομές αλληλεγγύης και αγάπης»

Έπειτα από την πρώτη προσπάθεια και την επιτυχία που είχαν οι «διαδρομές αλληλεγγύης και αγάπης», το Δ.Σ. της ΠΟΕΛ προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση όσον αφορά τη συνέχιση της δράσης αυτής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση.
Το Δ.Σ. της ΠΟΕΛ, σε συνεννόηση με τα σωματεία /μέλη του, αποφάσισε την συνέχιση της εκστρατείας «διαδρομές αλληλεγγύης και αγάπης» μέχρι τις 07.2.2022.
Οι λόγοι που μας οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι γιατί εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε χειμερινά είδη ρουχισμού και υπόδησης σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον φίλων και σωματείων/μελών της ΠΟΕΛ να βοηθήσουν/συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή.
Προτεραιότητα της εκστρατείας μας αυτή την φορά, είναι η συλλογή χειμερινού ρουχισμού, είδη υπόδησης, γάντια, σκούφους, κουβέρτες για τους 600 άντρες-πρόσφυγες, ηλικίας από 18 μέχρι 30 χρόνων, που βρίσκονται στο Κέντρο Φιλοξενίας «Λίμνες», στην περιοχή Μενόγειας.
Διευκρινιστικά, συνεχίζουμε να μαζεύουμε οτιδήποτε χειμωνιάτικο υπάρχει για άντρες, γυναίκες και παιδιά, όλων των ηλικιών.
Ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον και την συνεισφορά σας. Η ανταπόκριση και η προσπάθειά σας, ήταν και είναι συγκινητική!
Τελικά υπάρχει ελπίδα!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin