Highlights

Ρεπορτάζ τελικού κυπέλλου Β’ Κατηγορίας/ Δηλώσεις αρχηγών

by: Antreas17

0

Ο τελικός Κυπέλλου Β’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ πλησιάζει και οι δύο ομάδες, Α.Ε. Σιάς και ΑΟΛ Λακατάμιας ετοιμάζονται πυρετωδώς σε ρυθμούς τελικού. Ενόψει λοιπόν του τελικού ο ρεπόρτερ της σελίδας μας Χρίστος Θεοχάρους, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τους αρχηγούς των ομάδων μας παρουσιάζει τα όσα είπαν στις δηλώσεις τους.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι δύο αρχηγοί.

 

Οι δηλώσεις του αρχηγού της Α.Ε. Σιάς, Σωκράτη Κυριάκου:

Χ.Θ. – Η ομάδα σας βρίσκεται ένα βήμα πριν από το νταμπλ, ποιο είναι το σχόλιο σου για αυτή την ευκαιρία που έχει η ομάδα σου;

Σ.Κ. – Η Ομάδα πανάξια πήρε το πρωτάθλημα καθώς δεχτήκαμε μόνο μια ήττα στη σεζόν. Νομίζω βρισκόμαστε δίκαια και στο τελικό.

Χ.Θ. -Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό, πώς νιώθεις εσύ προσωπικά; Τι επικρατεί στο στρατόπεδο της Α.Ε. Σιάς ενόψει τελικού;

Σ.Κ. – Περιμένουμε πολύ καιρό αυτό τον τελικό, προσωπικά μαζί με τους συμπαίχτες μου είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Επικρατεί ένα κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας , καθώς επίσης θέλουμε να διαγράψουμε και την ήττα της περασμένης εβδομάδας στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος.

Χ.Θ. -Γνωρίζετε καλά την ομάδα του ΑΟΛ, πώς περιμένετε τον αγώνα; Ποιες είναι οι προσδοκίες σας από τον τελικό;

Σ.Κ. – Είναι η τρίτη φορά που θα αναμετρηθούμε, σίγουρα θα είναι ένα δυνατό ματς γιατί μιλάμε για τις δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και το αποδυκνύει η βαθμολογία. Πιστεύω το ματς θα κριθεί στο πάθος που θα βγάλουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.

Χ.Θ. – Έχεις κάτι να προσθέσεις για την ομάδα γενικά ή ακόμη για το κλίμα, πριν κλείσουμε;

Σ.Κ. – Η ομάδα το έδειξε αρκετές φορές ότι έχει το θράσος και τις αντοχές στα δύσκολα παιχνίδια και θα πάμε στον τελικό όπως παρουσιαστήκαμε σε όλη τη χρονιά. Ευχόμαστε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι να τιμήσουμε το ποδόσφαιρο και μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουν τη κούπα στο σπίτι! Καλή επιτυχία στον ΑΟΛ Λακατάμιας.

 

Οι δηλώσεις του αρχηγού του ΑΟΛ Λακατάμιας, Γιάννη Αλεξάνδρου:

Χ.Θ. -Η ομάδα σας βρίσκεται ένα βήμα πριν τον τίτλο, ποιο είναι το σχόλιο σου για αυτή την ευκαιρία που έχει η ομάδα σου;

Γ.Α. – Η ομάδα μας βρίσκεται στον μεγάλο τελικό μετά από πολλά χρόνια και αυτό από μόνο του είναι επιτυχία . Ο στόχος μας ήταν η άνοδος στην Α’ κατηγορία κάτι που καταφέραμε και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους στην ομάδα. Τώρα έχουμε μια ευκαιρία για τίτλο και θα κυνηγήσουμε όλες μας τις πιθανότητες για να το πετύχουμε.
Για εμένα προσωπικά είναι μια πρόκληση και είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου σε αυτό τον τελικό. 

Χ.Θ. – Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό, πώς νιώθεις εσύ προσωπικά; Τι επικρατεί στο στρατόπεδο του ΑΟΛ Λακατάμιας ενόψει τελικού;

Γ.Α. – Εμείς στον ΑΟΛ- ΟΜΟΝΟΙΑ από την αρχή της σεζόν παίζουμε κάθε παιχνίδι ο ένας για τον άλλο και αυτό θα κάνουμε και το Σάββατο
Στον ΑΟΛ Βλέπουμε τον τελικό ως γιορτή και θα πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι με στόχο το Κύπελλο.

Χ.Θ. – Γνωρίζετε καλά την ομάδα του Α.Ε. Σιάς, πώς περιμένετε τον αγώνα; Ποιες είναι οι προσδοκίες σας από τον τελικό;

Γ.Α. – Την ομάδα της Σιάς την αντιμετωπίσαμε δύο φορές φέτος, τους ξέρουμε και μας ξέρουν, αλλά θεωρώ ότι ο τελικός θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από τα προηγούμενα, είναι 90 λεπτά όπου θα πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στο γήπεδο για να πετύχουμε τον στόχο μας.
Η ομάδα μας πάει πανέτοιμη για τον αγώνα, θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και ελπίζουμε στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείς.
Ελπίζω ότι θα γίνει ένα όμορφο και αθλητοπρεπέστατο παιχνίδι και ο καλύτερος να πάρει το Κύπελλο.

Χ.Θ. – Έχεις κάτι να προσθέσεις για την ομάδα γενικά ή ακόμη για το κλίμα, πριν κλείσουμε;

Γ.Α. – Θέλω να καλέσω και εγώ όλους τους φίλους του ΑΟΛ να μας στηρίξουν σε αυτό τον τελικό και εμείς ως ποδοσφαιριστές τους υποσχόμαστε ότι θα τα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο.

 

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin