Highlights

Ρεπορτάζ τελικού κυπέλλου Α’ Κατηγορίας/ Δηλώσεις αρχηγών

by: Antreas17

0

Ο τελικός Κυπέλλου Α’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ πλησιάζει και οι δύο ομάδες, ΑΕΛ Λακατάμιας και Αναγέννηση Λυθροδόντα ετοιμάζονται πυρετωδώς σε ρυθμούς τελικού. Ενόψει λοιπόν του τελικού ο ρεπόρτερ της σελίδας μας Χρίστος Θεοχάρους, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τους αρχηγούς των ομάδων μας παρουσιάζει τα όσα είπαν στις δηλώσεις τους.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι δύο αρχηγοί.

Οι δηλώσεις του αρχηγού της ΑΕΛ Λακατάμιας, Λένου Βασιλείου:

Χ.Θ. – Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ΑΕΛ βρίσκεται σε τελικό Κυπέλλου Α’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ, ποιο είναι το σχόλιο σου για αυτή τη μεγάλη στιγμή που ζει ο σύλλογος;

Λ.Β. – Πρωτόγνωρες στιγμές για το σωματείο μας και τα συναισθήματα μας δεν περιγράφονται με λέξεις. Περίμενα χρόνια για μια τέτοια στιγμή και να που ήρθε! Πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο πόσο θέλουμε αυτό το τρόπαιο.

Χ.Θ. –  Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό, πώς νιώθεις εσύ προσωπικά; Τι επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΛ ενόψει τελικού;

Λ.Β. – Σε προσωπικό επίπεδο νιώθω εξαιρετικά και πανέτοιμος να δώσω τα πάντα αν με επιλέξει ο προπονητής μου. Η εμπιστοσύνη που εκλαμβάνω από τους συμπαίχτες μου και το προπονητικό τιμ είναι εντυπωσιακή. Στην ομάδα επικρατεί ανυπομονησία, θέλουμε πολύ να αγωνιστούμε σε αυτό το παιχνίδι διότι παλέψαμε πολύ έτσι ώστε να φτάσουμε σε αυτό τον τελικό!

Χ.Θ. –  Γνωρίζετε καλά την ομάδα της Αναγέννησης Λυθροδόντα, πώς περιμένετε τον αγώνα; Ποιες είναι οι προσδοκίες σας από τον τελικό;

Λ.Β. – Παίζουμε με τους πρωταθλητές, αυτό από μόνο του λέει αρκετά και οφείλουμε να τους αντιμετωπίσουμε με τον ανάλογο σεβασμό. Είναι η ομάδα με τα περισσότερα γκολ και πρέπει να προσέξουμε πολύ την άμυνα μας. Από την στιγμή όμως που είμαστε στον τελικό σημαίνει μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο και αυτό θα διεκδικήσουμε.

Χ.Θ. – Έχεις κάτι να προσθέσεις για την ομάδα γενικά ή ακόμη για το κλίμα, πριν κλείσουμε;

Λ.Β. – Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για όσα πετύχαμε μέχρι στιγμής στην φετινή μας πορεία! Αγαπάμε ο ένας τον άλλο και αγωνιζόμαστε για το σύνολο. Αυτό μας οδήγησε μέχρι εδώ και σε συνδυασμό με την στήριξη του κόσμου μας ευελπιστούμε πως θα φέρουμε στην Λακατάμια το πρώτο μας κύπελλο Α’ κατηγορίας ΠΟΕΛ.

 

Οι δηλώσεις του αρχηγού της Αναγέννησης Λυθροδόντα, Γιώργου Γεωργίου:

Χ.Θ. – Η ομάδα σας βρίσκεται ένα βήμα πριν από το νταμπλ, κάτι το οποίο έχει ξανακάνει η Αναγέννηση πριν 27 χρόνια. Ποιο είναι το σχόλιο σου για αυτή την ευκαιρία που έχει η ομάδα σου;

Γ.Γ. – Σίγουρα θέλουμε να προσθέσουμε και τον τίτλο του Κυπέλλου στην τροπαιοθήκη μας και να ολοκληρώσουμε το νταμπλ. Θα είναι τιμή μας να επαναλάβουμε ξανά την ιστορία που έγραψαν οι τότε ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Χ.Θ. – Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό, πώς νιώθεις εσύ προσωπικά; Τι επικρατεί στο στρατόπεδο της Αναγέννησης ενόψει τελικού;

Γ.Γ. – Το τι νιώθω δεν περιγράφεται με λόγια, η ομάδα έρχεται από τη φιέστα Πρωταθλήματος την εβδομάδα που μας πέρασε, σίγουρα θέλω να συνεχιστούν οι πανηγυρισμοί και αυτή την εβδομάδα. Το τι επικρατεί στην ομάδα είναι ένα εξαιρετικό κλίμα στο οποίο ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και Δ.Σ. ανυπομονούν να έρθει η Κυριακή και να γράψουμε ιστορία, κατακτώντας το δεύτερο νταμπλ.

Χ.Θ. – Γνωρίζετε καλά την ομάδα της ΑΕΛ, πώς περιμένετε τον αγώνα; Ποιες είναι οι προσδοκίες σας από τον τελικό;

Γ.Γ. – Η ΑΕΛ έχει αποδειχθεί ένας αξιόλογος αντίπαλος καθώς στους μεταξύ μας αγώνες το έργο μας ήταν δύσκολο, χρειάζεται αρκετή συγκέντρωση για τον ερχόμενο τελικό, γιατί θεωρώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Χ.Θ. – Έχεις κάτι να προσθέσεις για την ομάδα γενικά ή ακόμη για το κλίμα, πριν κλείσουμε;

Γ.Γ. – Όπως έχω πει και πιο πάνω το κλίμα είναι εξαιρετικό και αυτό δεν επικρατεί τώρα με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αλλά όλη τη χρονιά καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές μεταξύ μας είμαστε και φίλοι και αυτό βοηθά πάρα πολύ στο να είναι όλη η ομάδα σαν μια οικογένεια.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin