Highlights

ΠΟΕΛ: Συνάντηση με Δήμο Στροβόλου για τη δημιουργία, αναβάθμιση και διαχείριση των Δημοτικών Σταδίων

by: poH7el9e

0

Πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του Δήμου Στροβόλου και της ΠΟΕΛ. Παρόντες στη συνάντηση, εκ μέρους του Δήμου Στροβόλου ήταν ο Δήμαρχος κ. Σταύρος Σταυρινίδης καθώς και ο Δημοτικός Γραμματέας κ. Γιώργος Χριστοδούλου. Εκ μέρους της ΠΟΕΛ παρευρέθηκε ο Πρόεδρός της κ. Χριστάκης Γεωργίου.

Η συνάντηση διεξήχθη μετά και την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας για αποστολή επιστολής σε όλους τους Δήμους της Επαρχίας Λευκωσίας με σκοπό τη διευθέτηση συνευρέσεων. Κύριο και κεντρικό θέμα των συναντήσεων αυτών, είναι η εύρεση τρόπων στήριξης τόσο προς την ίδια την ΠΟΕΛ όσο και προς το Αγροτικό Ποδοσφαίρο γενικότερα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε σχέση με τη δημιουργία, αναβάθμιση και διαχείριση δημοτικών σταδίων, προς εξυπηρέτηση των τοπικών αθλητικών ερασιτεχνικών Σωματείων.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ένα πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα και τα δύο μέρη συμφώνησαν όπως επαναληφθεί, συγκεκριμενοποιώντας μάλιστα τους τρόπους συνεργασίας και στήριξης.

Για την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Επαρχία Λευκωσίας, το θέμα των γηπεδικών εγκαταστάσεων ήταν ανέκαθεν τεράστιας σημασίας αφού αποτελεί μείζον ζήτημα για τα Σωματεία και το Αγροτικό Ποδόσφαιρο γενικότερα. Η πρωτοβουλία αυτή, αποτελεί μέρος του πλάνου δράσης του Δ.Σ της ΠΟΕΛ προκειμένου -σε συνεργασία πάντα με την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς- να βρεθούν λύσεις και να βελτιωθεί η κατάσταση όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin