Highlights

Ο χαιρετισμός του Προέδρου της ΣΤΟΚ. Δρος Μαρίνου Τιμοθέου στην εκδήλωση της Π.Ο.Ε.Λ.

by: poH7el9e

0

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 26/5/2023, η Τελετή Βράβευσης της ΠΟΕΛ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023 με τίτλο “Με τους συντελεστές του σήμερα, για τις προκλήσεις του αύριο”.

Η εκδήλωση άρχισε και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία έχοντας πέραν των 300 ατόμων παρόντων συμπεριλαμβανομένου και ολόκληρου του οικοδομήματος της Ομοσπονδίας. Μάλιστα, έγιναν πέραν των 40 βραβεύσεων όλων όσων ξεχώρισαν με τις επιδόσεις και το ήθος τους.

Στην διάρκεια της Τελετής, ο Προέδρος της Σ.Τ.Ο.Κ.  Δρ Μαρίνος Κ. Τιμοθέου απηύθυνε τον δικό του χαιρετισμό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Κύριε Γενικέ Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής
του Α.Κ.Ε.Λ. Αριστερά – Νέες Δυνάμεις,
Έντιμοι Κύριοι Βουλευτές,
Έντιμοι Κύριοι Δήμαρχοι,
Κύριοι Εκπρόσωποι του Κ.Ο.Α., της Κ.Ο.Π. και της
Ο.Π.Α.Π. Κύπρου Λτδ,
Φίλε Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Διοικητικού
Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.Λ.,
Φίλοι Προέδροι και εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών μελών της
Σ.Τ.Ο.Κ.,
Φίλοι παράγοντες των Σωματείων μελών της Π.Ο.Ε.Λ.,
Φίλοι Σκαπανείς του Κυπριακού Αγροτικού Ποδοσφαίρου,
Αξιότιμοι Προσκεκλημένοι,
Κυρίες και Κύριοι.

Καλησπέρα σας.

Οι Ετήσιες Εκδηλώσεις Βραβεύσεων των Ομοσπονδιών μελών, αποτελεί το επιστέγασμα και την ολοκλήρωση των προσπαθειών μιας ποδοσφαιρικής χρονιάς και είναι μια ηθική ικανοποίηση, όλων όσων εμπλέκονται, στη συλλογική αυτή προσπάθεια, Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, τα Σωματεία μέλη και οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι παράγοντες τους, αλλά και τα μέλη των σωμάτων της Ομοσπονδία,. Σύνδεσμος Διαιτητών, Επιτροπή Διαιτησίας και Δικαστική Επιτροπή.

Έτσι απόψε, με ιδιαίτερη χαρά και ξεχωριστή τιμή παρευρίσκομαι ως Πρόεδρος της Σ.Τ.Ο.Κ., στην Ετήσια Εκδήλωση Βραβεύσεων της Μεγαλύτερης Αγροτικής Ομοσπονδίας της Κύπρου της Π.Ο.Ε.Λ. Λευκωσίας, για τηναπονομή των επάθλων στις ομάδες της που διακρίθηκαν τη φετινή χρονιά 2022 – 2023 που έληξε και σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση σας.

Θα συγχαρούμε και θα βραβεύσουμε μαζί, όλες τις ομάδες και τους παράγοντες της Ομοσπονδίας που διακρίθηκαν και έχουν τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τα Σωματεία τους, τους εαυτούς τους και κατ’ επέκταση και την ίδια την Π.Ο.Ε.Λ. στην οποία ανήκουν. Συμπληρώνονται φέτος 12 χρόνια, από την ιστορική για το Κυπριακό Αγροτικό Ποδόσφαιρο ένταξη του το 2011, στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου την Κ.Ο.Π. και χάρις στη συλλογική προσπάθεια όλων μας, έχουμε φέρει σε πέρας το δύσκολο αυτό έργο μας, που ήταν με τη βοήθεια και την στήριξη της Κ.Ο.Π., η αναβάθμιση του Αγροτικού Ποδοσφαίρου στην Κύπρο.

Στη συλλογική αυτή προσπάθεια με τη βοήθεια και τη στήριξη των συνεργατών μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σ.Τ.Ο.Κ., αλλά και των φίλων μου, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των Ομοσπονδιών μελών μας, μπορέσαμε και φέραμε σε πέρας τη δύσκολη αυτή αποστολή μας. Ευχαριστούμε θερμά με την ευκαιρία αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ο.Π. και ιδιαίτερα το Γενικό της Διευθυντή, φίλο Ανθούλη Μυλωνά, για τη βοήθεια και τη συνεργασία τους στην επίλυση των οποιωνδήποτε προβλημάτων ή και δίκαιων αιτημάτων που απασχολούν το Κυπριακό Αγροτικό ποδόσφαιρο.

Σε τέτοιες εορταστικές εκδηλώσεις όπως την αποψινή, μας δίδεται η ευκαιρία να αναπολήσουμε το παρελθόν και να φέρουμε στη μνήμη μας μορφές και γεγονότα από την εξηνταπεντάχρονη πλούσια και ποικιλόμορφη δράση της Ομοσπονδίας Π.Ο.Ε.Λ. και να σταθούμε σκιαγραφώντας την προσφορά ενός εκάστου παράγοντα ή Σωματείου.  Είναι γεγονός και από όλους παραδεκτό ότι, από τις τάξεις της Π.Ο.Ε.Λ. πέρασαν Σωματεία και ποδοσφαιριστές οι οποίοι λάμπρυναν το ποδοσφαιρικό στερέωμα της Κύπρου και η καταξίωση τους, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. 1958 – 2023.

Μακαρίζουμε τους αποθανόντες, αλλά και ευγνωμονούμε τους επιζώντες, για την προσφορά και τη δράση τους. Με την ευκαιρία της αποψινής εδώ παρουσίας σας, φίλε εκπρόσωπε του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά μέσω σας τον Κ.Ο.Α., για τη μέχρι σήμερα πολύτιμη βοήθεια και προσφορά του στον Κυπριακό Αθλητισμό και ιδιαίτερα στο Κυπριακό Αγροτικό Ποδόσφαιρο και να σας εκφράσω εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Σ.Τ.Ο.Κ. τις πιο θερμές μας ευχαριστίες.

Ευχαριστώ επίσης από το βήμα αυτό, τη Διεύθυνση και το προσωπικό της Εταιρείας Ο.Π.Α.Π. Κύπρου Λτδ, η οποία από την περσινή χρονιά, είναι ο επίσημος αθλοθέτης και χορηγός των ετησίων Πρωταθλημάτων τόσον της Σ.Τ.Ο.Κ. , όσον και όλων των Ομοσπονδιών μελών μας, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η Ομοσπονδία της Π.Ο.Ε.Λ. καθώς και για την ευγενική της προσφορά αθλητικού υλικού, σε 35 Σωματεία μέλη μας κάθε χρόνο, και της εκφράζουμε δημόσια, τις θερμές μας ευχαριστίες και την εκτίμησή μας.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε και προς τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Α.Κ.Ε.Λ. Αριστερά – Νέες Δυνάμεις, κο Στέφανο Στεφάνου, για την παρουσία του στην αποψινή εκδήλωση βραβεύσεων της Π.Ο.Ε.Λ., αλλά και για το προσωπικό του ενδιαφέρον, για το Κυπριακό Αγροτικό Ποδόσφαιρο.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Σ.Τ.Ο.Κ., συγχαίρω την Ομοσπονδίας σας για το έργο που επιτελεί και εύχομαι σε όλα τα Σωματεία μέλη της Π.Ο.Ε.Λ. κάθε επιτυχία. Θέλω στο σημείο αυτό, να αναφερθώ στην πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία που έχω με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας σας και εκπρόσωπο της στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σ.Τ.Ο.Κ. στενό συνεργάτη και φίλο, το Χριστάκη Γεωργίου, Γενικό Γραμματέα της Συνομοσπονδίας και από το βήμα αυτό, να του εκφράσω για μια ακόμα φορά, τις θερμές μου ευχαριστίες και την εκτίμησή μου.

Επίσης συγχαίρω εκ μέρους της Σ.Τ.Ο.Κ. και την ομάδα μέλος της Ομοσπονδίας σας, ΑΠΟΛΛΩΝΑ Γερίου για την ένταξη του μέσω του φετινού Πρωταθλήματος Ένταξης της Σ.Τ.Ο.Κ. στην Επίλεκτη Κατηγορία της Σ.Τ.Ο.Κ. και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία και ευόδωση των στόχων τους.

Τελειώνοντας, σας διαβεβαιώνω, ότι τόσον εγώ, όσον και οι συνεργάτες μου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σ.Τ.Ο.Κ., θα είμαστε δίπλα σας, για κάθε βοήθεια που τυχόν θα χρειαστείτε προς όφελος του Κυπριακού Αγροτικού Ποδοσφαίρου. Εύχομαι σε όλους Καλή ξεκούραση και Καλό Καλοκαίρι και ραντεβού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για προγραμματισμό των νέων μας Πρωταθλημάτων. Σας ευχαριστώ.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin