Highlights

Ο απόηχος των τελικών Κυπέλλων ΠΟΕΛ!

by: Antreas17

0

Σέ ένα Σαββατοκύριακο το οποίο αποτέλεσε γιορτή για την Ομοσπονδία μας, είχαμε δύο πολύ ωραίους αγώνες, με χαμένους και νικητές!

Το Σάββατο 17/04 διεξήχθη ο τελικός Κυπέλλου Β’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ, όπου Α.Ε. Σιάς και ΑΟΛ Λακατάμιας διαστάυρωσαν τα ξίφη τους για την κατάκτηση του τροπάιου με την ομάδα της Σιάς να στέφετε Κυπελλούχος έπειτα απο τη νίκη της με σκόρ 3-1 στην κανονική διάρκεια. Αξίζει να σημειωθεί πως η Α.Ε. Σιάς έκανε το πρώτο της ντάμπλ σε διοργανώσεις της ΠΟΕΛ!

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο τελικός της Α’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ, ανάμεσα σε ΑΕΛ Λακατάμιας και Αναγέννηση Λυθροδόντα. Ένας αγώνας για μη καρδιακούς καθώς οδηγήθηκε μέχρι τη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι όπου η ΑΕΛ κατάφερε να κερδίσει την αντίπαλο της και έτσι κατέκτησε το Κύπελλο, στερώντας απο την ομάδα του Λυθροδόντα το πολυπόθητο ντάμπλ.

Με το πέρας και των δύο τελικών ο ρεπόρτερ μας, Χρίστος Θεοχάρους έπειτα απο επικοινωνία με τους τέσσερις προπονητές των φιναλίστ, απέσπασε τις δηλώσεις της επόμενης μέρας. Δείτε πιο κάτω τι δήλωσαν οι τέσσερις τεχνικοί.

 

Τελικός Α’ Κατηγορίας: ΑΕΛ Λακατάμιας – Αναγέννηση Λυθροδόντα

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών.

Προπονητής ΑΕΛ – Παντελής Βασιλείου: 

Είναι στιγμές που τα συναισθήματα δύσκολα εκφράζονται με λέξεις, δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Αρχικά θέλω να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα για την παρουσία της και στις δύο διοργανώσεις της ΠΟΕΛ Α’ Κατηγορίας και να της ευχηθώ κάθε επιτυχία τόσο στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών της ΣΤΟΚ όσο και στα παιχνίδια ένταξης.

Όσον αφορά τον τελικό, θα είμαι ειλικρινής. Το κύπελλο βρίσκεται εκεί που του άξιζε περισσότερο, βρίσκεται στην πλούσια τροπαιοθήκη της ΑΕΛ και άπαντες στην ομάδα είμαστε περήφανοι γι’ αυτό το επίτευγμα.

Δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά, αφιερώσαμε αμέτρητες ώρες και πιστέψαμε στις ικανότητες μας οι οποίες είναι τεράστιες. Ήταν πραγματικά ένα πανέμορφο παιχνίδι, πρώτη φορά ένιωσα τόσες πολλές εναλλαγές συναισθημάτων σε έναν αγώνα. Ήταν ένας τελικός διαφήμιση για την ομοσπονδία μας και γενικά για το αγροτικό ποδοσφαίρο.

Εμείς λοιπόν αφήνουμε για λίγο στην άκρη αυτή την μεγάλη επιτυχία και συνεχίζουμε την δουλειά προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

 

Προπονητής Αναγέννησης – Χρίστος Τζιωνής: 

Καταρχήν να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα της ΑΕΛ για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ήταν ένας ισορροπημένος αγώνας που κράτησε το ενδιαφέρον από το πρώτο του λεπτό μέχρι και το τελευταίο. Mπορούσαν και οι δύο ομάδες να κερδίσουν το παιχνίδι, παρά την υπεροχή που είχε η δική μου ομάδα.

Χάσαμε στη διαδικασία των πέναλτι, παρόλο που είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε εμείς εάν ευστοχούσαμε στην τελευταία και καθοριστική εκτέλεση.

Εμείς πλέον αφήνουμε πίσω αυτό τον τελικό και συγκεντρωνόμαστε στον μεγάλο μας στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο μας στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο της Αναγέννησης που κατέκλυσε το στάδιο δημιουργώντας μια καυτή ατμόσφαιρα πρωτοφανή για το αγροτικό ποδόσφαιρο.

Τους υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο στους αγώνες που ακολουθούν, έτσι ώστε να τους κάνουμε περήφανους.
Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ στους αγώνες που ακολουθούν.

 

Τελικός Β’ Κατηγορίας: Α.Ε. Σιάς – ΑΟΛ Λακατάμιας

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών.

Προπονητής Α.Ε. Σιάς – Μίκης Θεοδοσίου:

Πρώτα από όλα να συγχαρούμε την ομοσπονδία για την άψογη διοργάνωση του τελικού, το διαιτητικό team και τον Alfasports που μας έδωσε την ευκαιρία να προβληθούμε μέσω της πλατφόρμας του, αλλά και να έχουμε στην κατοχή μας και ολόκληρο τον αγώνα. Να συγχαρούμε επίσης και τον ΑΟΛ Λακατάμιας, τον φιναλίστ, τόσο για την παρουσία του στον τελικό όσο και για την άνοδο του στην Α Κατηγορία. Ήταν ένας άξιος αντίπαλος καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η ομάδα μας ήξερε από το πρώτο λεπτό τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και πήρε το ζητούμενο. Από μέρες πριν μπορούσα να διακρίνω στα βλέμματα όλων όσων απαρτίζουν την ομάδα τη δίψα για το νταμπλ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όσους αγωνίστηκαν και σε όσους βοήθησαν τις προσπάθειες των συμποδοσφαιριστών τους από τον πάγκο.

Όπως είδατε, η ομάδα μπήκε στο γήπεδο με πολύ πάθος και κατέκτησε το Κύπελλο. Μάλιστα είδαμε να σημειώνονται και τέρματα σπάνιας ομορφιάς.

Είμαστε πολύ περήφανοι για το Κύπελλο αλλά και για όσα έχουμε καταφέρει τη φετινή χρονιά. Είμαστε μία ομάδα – οικογένεια, μία παρέα που με σκληρή δουλειά και ομαδικότητα κατάφερε να κατακτήσει το νταμπλ.

Πανηγυρίσαμε με τη ψυχή μας τα δύο τρόπαια, όμως την ίδια στιγμή ατενίζουμε το ποδοσφαιρικό μας μέλλον στην Α’ Κατηγορία με αισιοδοξία.

 

Προπονητής ΑΟΛ Λακατάμιας – Ορφέας Παναγίδης:

Στην φετινή χρονιά στον ΑΟΛ βάλαμε ως στόχο να δημιουργήσουμε μια Ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές που να έχουν και καλό χαρακτήρα εντός και εκτός γήπεδου.
Στην πορεία του χρόνου αυτά τα παιδιά έγιναν οικογένεια και έπαιζαν ο ένας για τον άλλο. Αυτό από μόνο του είναι μια τεράστια επιτυχία αναλογοντας ότι κανένας δεν πληρώνετε.

Το Δ.Σ του ΑΟΛ μας βοηθά και είναι κοντά μας καθημερινα και κάνουν ότι μπορούν για να μην μας λείψει τίποτα. Η ομάδα είχε μια καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα αφού κατάφεραμε να ανεβάσουμε τον ΑΟΛ στην Α κατηγορία μετά από πολλά χρόνια. Επίσης είχαμε μια καλή πορεία και στο κύπελλο φτάνοντας μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Η ομάδα θα είναι η ίδια και την καινούργια χρονια , υπάρχει ο κορμός και με λίγες προσθήκες θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ακόμα πιο δυνατή ομάδα.Θα ήθελα από πλευράς μου να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ μου τους παίκτες για την φετινή συνεργασία και όσους ήταν δίπλα μου και είμαι πολύ περίφανος που ήμουν προπονητής τους.
Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά της ομάδας της Σιάς για την κατάκτηση του νταμπλ και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία την νέα χρονιά. Να ευχαριστήσω τους διαιτητές που φέτος ήταν ΟΛΟΙ τους καταπληκτικοι.

Κλείνοντας να πω ένα μεγάλο μπράβο στην ομοσπονδία μας την ΠΟΕΛ και στο καινούριο Δ.Σ για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και φάνηκε και στους 2 τελικούς.
Εύχομαι καλή επιτυχία στις ομάδες της ΠΟΕΛ που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της ΣΤΟΚ.
Καλό Πάσχα σε όλο το κόσμο με υγεία.

 

*Αυτά όσον αφορά τις δηλώσεις, μείνετε συντονισμένοι για τα φωτορεπορτάζ που θα ακολουθήσουν και απο τους δύο τελικούς!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin