Highlights

Ο χαιρετισμός του εκπροσώπου της ΚΟΠ στην Τελετή Βράβευσης της ΠΟΕΛ

by: poH7el9e

0

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 26/5/2023, η Τελετή Βράβευσης της ΠΟΕΛ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023 με τίτλο “Με τους συντελεστές του σήμερα, για τις προκλήσεις του αύριο”.

Η εκδήλωση άρχισε και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία έχοντας πέραν των 300 ατόμων παρόντων συμπεριλαμβανομένου και ολόκληρου του οικοδομήματος της Ομοσπονδίας. Μάλιστα, έγιναν πέραν των 40 βραβεύσεων όλων όσων ξεχώρισαν με τις επιδόσεις και το ήθος τους.

Στην διάρκεια της Τελετής, ο αντιπρόεδρος της ΚΟΠ, Νικ Νικολάου, πραγματοποίησε την δική του ομιλία την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πιο κάτω:

Εκ μέρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, συγχαίρω την ΠΟΕΛ για τη σημερινή εκδήλωση η οποία έχει καθιερωθεί στο χώρο του Αγροτικού Ποδοσφαίρου και ανταμείβει όλους αυτούς που με προσωπικό κόστος και θυσίες κρατούν ζωντανό το Αγροτικό Ποδόσφαιρο. Θερμά συγχαρητήρια σε όσους θα βραβευτούν απόψε σε αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση.

Η ΚΟΠ δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ μικρών και μεγάλων ομάδων, μικρών και μεγάλων διοργανώσεων. Το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους για αυτό και είναι το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο. Πίσω από την βιτρίνα, μακριά από τα φώτα τις δημοσιότητας, εσείς που ασχολείστε με το Αγροτικό Ποδόσφαιρο δίνετε καθημερινά τη δική σας μάχη με μοναδικό κίνητρο την αγάπη σας για το άθλημα.

Με κόπους, θυσίες, προσωπικό κόστος, επιμένετε και στηρίζεται τις διοργανώσεις και τα σωματεία σας και για αυτό είσαστε άξιοι θαυμασμού και συγχαρητηρίων. Το ποδόσφαιρο της αλάνας, του χωριού, της γειτονιάς, το ποδόσφαιρο όπως όλοι το ζήσαμε και το αγαπήσαμε μικροί δεν θα πεθάνει ποτέ και η αιτία είσαστε εσείς αλλά και όλες οι υπόλοιπες αγροτικές ομοσπονδίες.

Ασφαλώς με την πάροδο του χρόνου το Αγροτικό Ποδόσφαιρο, και με την στήριξη και τη συνεργασία της ΚΟΠ έχει αναβαθμιστεί και παίζεται σε πολύ πιο οργανωμένη βάση. Δεν παύει όμως να συνεχίζει να αποτελεί ένα αγνό κύτταρο του ποδοσφαίρου μας που προσφέρει μεγάλη ηθική ικανοποίηση σε όλους όσοι ασχολούνται με αυτό.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στο μέτρο του δυνατού, στηρίζει το Αγροτικό ποδόσφαιρο, οικονομικά αλλά και με τεχνογνωσία. Γνωρίζετε πως είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας, ανοικτοί σε κάθε συζήτηση προς όφελος αυτού που υπηρετείτε. Σας συγχαίρω ξανά για την εκδήλωση σας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

 

 

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin