Highlights

Οι προσκεκλημένοι που τίμησαν με την παρουσία τους την Τελετή Βράβευσης της ΠΟΕΛ

by: poH7el9e

0

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 26/5/2023, η Τελετή Βράβευσης της ΠΟΕΛ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023 με τίτλο “Με τους συντελεστές του σήμερα, για τις προκλήσεις του αύριο”.

Η εκδήλωση άρχισε και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία έχοντας πέραν των 300 ατόμων παρόντων συμπεριλαμβανομένου και ολόκληρου του οικοδομήματος της Ομοσπονδίας. Μάλιστα, έγιναν πέραν των 40 βραβεύσεων όλων όσων ξεχώρισαν με τις επιδόσεις και το ήθος τους.

Στην τελετή παρευρέθηκαν μεταξύ πολλών άλλων, οι Στέφανος Στεφάνου Γ.Γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας, Χρίστος Χριστόφιας Βουλευτή Κερύνειας του ΑΚΕΛ, Κώστας Κούκος μέλος του Κεντρικού Αθλητικού Γραφείου του ΑΚΕΛ, Άλκης Συλικιώτης επαρχιακός γραμματέας της ΕΔΟΝ Λευκωσίας – Κερύνειας,  Φωτούλα Xατζήπαπα Δήμαρχος Λακατάμιας, Νάσος Κούκος Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλος ”Διάλογος”,  Χρήστος Νεοφύτου και Μιχάλης Ιωάννου μέλη του ΔΣ του ΚΟΑ, Νικ Νικολάου Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ,  Πάμπος Χρήστου μέλος του ΔΣ της ΟΠΑΠ Κύπρου, Μαρίνος Τιμοθέου Πρόεδρος του ΔΣ της ΣΤΟΚ, Μιχάλης Χριστοφή, εκπρόσωπος του ΔΣ της ΣΤΟΚ στην ΚΟΠ,  Αγγέλα Ιωάννου εκπρόσωπος της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΣΤΟΚ, Σπύρος Νεοφυτίδης, Εκτελεστικός Διευθυντής του ΠΑΣΠ, Κυριάκος Κτωρίδης μέλος του Δ.Σ της ΕΑΚ, Κώστας Κογκορόζης Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΠΟΕΛ, Δώρος Κακουλλής Πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής της ΠΟΕΛ και ο Νίκος Ιωάννου, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Ομίλου Λαϊκού.

Πέραν των πιο πάνω προσκεκλημένων, στην τελετή έδωσαν το παρόν τους και οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των ΔΣ των Αγροτικών Ποδοσφαιρικών,μέλη και εκπρόσωποι της Επιτροπής Διαιτησίας, της Δικαστικής Επιτροπής και των Διαιτητών της ΠΟΕΛ, αθλητικογράφοι που ασχολείστε με το Αγροτικό Ποδόσφαιρο,  Πρόεδροι και μέλη των ΔΣ των Σωματείων μελών της ΠΟΕΛ καθώς και ποδοσφαιριστές και τεχνικές ηγεσίες των Σωματείων μελών της ΠΟΕΛ.

Ευχαριστούμε και πάλι, λοιπόν, όλους όσους αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και με την παρουσία τους τίμησαν όχι μόνο την συγκεκριμένη τελετή αλλά και το έργο της ΠΟΕΛ στην ολότητά του.

 

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin