Highlights

Οι δηλώσεις των… φιναλίστ πριν τον μεγάλο τελικό !

by: poH7el9e

0

Λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου Β’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE την Κυριακή, παράγοντες της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Παλλουριώτισσας και Κ.Ν Μαλούντας παραχώρησαν δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας.

Οι παράγοντες των δύο φιναλίστ μίλησαν τόσο για το κλίμα στις ομάδες τους ενόψει του Τελικού που θα γίνει στο «Θεοδώρειον Κοινοτικό Στάδιο Πέρα Χωρίου – Νήσου» όσο και για την αγωνιστική σεζόν γενικότερα.

 

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπαν:

———————————————————————————————————————————————————————-

Λευτέρης Ελευθερίου,  Αναγέννηση Παλλουριώτισσας

Πιο ειναι το γενικότερο κλίμα στην ομάδα ενόψει και του Τελικού ; 

Το κλίμα στην ομάδα ήταν σε όλα την διάρκεια της σεζόν φανταστικό ενώ στις προπονήσεις μας ήταν σχεδόν πάντα παρούσα όλη η ομάδα. Ο προπονητής μας μάλιστα αντιμετώπιζε συχνά και ”ευχάριστο” πονοκέφαλο όσον αφορά στην επιλογή της αρχικής εντεκάδας ενώ ενδεικτικό του κλίματος είναι και το γεγονός πως ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν χρησιμοποιούνταν συχνά δεν εξέφρασαν ποτέ κανένα παράπονο.

Τα παραπάνω, πιστώνονται τόσο στον προπονητή όσο και στον αρχηγό της ομάδας. Σχετικά με τον τελικό της Κυριακής, η ομάδα μας είναι έτοιμη, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα απουσίας και στοχεύει στο νταμπλ.  Υπάρχει ενθουσιασμός και ελπίζω αυτό να φανεί στο γήπεδο και να απολαύσει ο κόσμος έναν ωραίο αγώνα.

 

Πως αποτιμάτε την φετινή χρονιά ; 

Την φετινή χρονιά, παρά το γεγονός ότι πέρυσι είχαμε υποβιβαστεί, δεν υπήρχε απογοήτευση στην ομάδα αλλά πείσμα ! Καταφέραμε να ενισχυθούμε χωρίς να χάσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή μας και εν τέλει κατάφερε να στεφθούμε πρωταθλητές δύο αγωνιστικές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος με μόλις μια ήττα και δύο ισοπαλίες στο ενεργητικό μας.

 

———————————————————————————————————————————————————————-

 

 Χάρης Γιάγκου , Κ.Ν. Μαλούντας:

Πιο είναι το κλίμα στην ομάδα πριν από τον μεγάλο τελικό ;

Ενόψει του τελικού, τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα. Καταρχάς, είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αγωνιστούμε για τη διεκδίκηση του κυπέλλου, αφού η κατάκτηση του ήταν ένας από τους στόχους που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς.
Δεν μπορώ να κρύψω όμως ότι υπάρχει και η αγωνία, περισσότερο της αναμονής νομίζω, μέχρι την στιγμή που θα βρεθούμε στο γήπεδο.
Έχοντας αυτοπεποίθηση και με ψηλά το ηθικό μας, ελπίζω να έχουμε ένα καλό και αξιοπρεπές αγώνα και να πετύχουμε το στόχο που θέσαμε!

 

Πως αποτιμάτε την φετινή σεζόν στην ομάδας σας ;

Μπορώ να πω με σιγουριά ότι φέτος είχαμε μια πάρα πολύ καλή πορεία σαν ομάδα. Μπορεί να είχαμε τις δυσκολίες μας,(άλλωστε δεν νομίζω να υπάρχει ομάδα που δεν αντιμετωπίζει δυσκολίες) αλλά καταφέραμε να τις προσπεράσουμε και να είμαστε εδώ που είμαστε. Από την αρχή της χρονιάς θέσαμε 2 στόχους: ο ένας ήταν να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και το πετύχαμε αφού είμαστε 3οι στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα, και ο δεύτερος και σημαντικότερος ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου. Εύχομαι και ελπίζω να πετύχουμε και το δεύτερο μας στόχο για να κλείσει η χρόνια μας όπως περιμέναμε.

Σχετικά με την νέα σεζόν δεν έχουμε κάνει οποιαδήποτε συζήτηση ή πλάνα, αφού οι σκέψεις μας είναι στο παιχνίδι της Κυριακής.

 

 

 

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin