Highlights

Οι δηλώσεις των… φιναλίστ πριν τον μεγάλο Τελικό Κυπέλλου Α’ Κατηγορίας !

by: poH7el9e

0

Λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου A’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE την Κυριακή, παράγοντες της ΠΡΟΟΔΟΥ Καϊμακλίου και Α.Ε Σιας παραχώρησαν δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας.

Οι παράγοντες των δύο φιναλίστ μίλησαν τόσο για το κλίμα στις ομάδες τους ενόψει του Τελικού που θα γίνει στο στο «Στάδιο ΘΟΙ Λακατάμιας» όσο και για την αγωνιστική σεζόν γενικότερα.

 

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπαν:


ΠΡΟΟΔΟΣ Καϊμακλίου / Ανδρέας Πίστης 

1) Με ποια συναισθήματα κατέρχεστε στον Τελικό του Κυπέλλου;  Παίζει ρόλο το ότι έχετε ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα ;

Κατερχόμαστε στον Τελικό με συναισθήματα χαράς και ικανοποήησης. Η πρόκρισή μας στον Τελικό δεν έχει έχει επηρεαστεί από την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού πρόκειται για δύο διαφορετικές διοργανώσεις τις οποίες και βλέπουμε ξεχωριστά.

2) Ποια τα κίνητρα σας ενόψει του τελικού πέραν του προφανούς που ειναι η κατακτηση ενός ακομα τίτλου ;

Ανέκαθεν, τα κίνητρα της ομάδας μας ήταν η κατάκτηση όλων των διοργανώσεων της ΠΟΕΛ

3) Ποια τα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας πριν τον τελικό ;

Ευτυχώς δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, η ομάδα μας πάει πλήρης στον τελικό

 


 

A.E Σιας Νικόλας Νεοφύτου / Μίκης Θεοδοσίου

1) Πως είναι το κλίμα και τα συναισθήματα στην ομάδα ενόψει του Τελικού του Κυπέλλου;  

Το κλίμα στην ομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως πανηγυρικό αφού πρόκειται για την δεύτερη συνεχομένη χρονιά κατά τηνοποία προκρινόμαστε στον τελικό του κυπέλλου. Μέσα στο όλο κλίμα σίγουρα υπάρχει και το πείσμα για την κατάκτηση του τροπαίου. Μια τόσο επιτυχημένη, μέχρι στιγμής, θέλουμε όλοι να ”κλείσει” με ένα τρόπαιο.

2) Υπάρχουν επιπλεόν κίνητρα για τον τελικό πέραν του προφανούς που ειναι η κατακτηση του τίτλου ;

Σίγουρα η απώλεια του πρωταθλήματος έτσι όπως ήρθε, μας αφήνει πικρία. Ως εκ τούτο, θέλουμε την κατάκτηση του τροπαίου για να μετριαστεί λίγο και η απογοήτευση. Μεγάλα λόγια πάντως δεν θα πούμε. Παίζουμε για πρώτη φορά τα πλέι οφ για την άνοδο στην επίλεκτη κατηγορία και… ό,τι προκύψει !

3) Ποια η μέχρι στιγμής αποτίμηση της χρονιάς σας ;

Όπως προανέφερα, η χρονιά μέχρι στιγμής είναι επιτυχημένη. Υπάρχει όμως δίψα στην ομάδα για περισσότερες διακρίσεις. Είμαστε μια νεανική ομάδα σε διοικητικό επίπεδο και ίσως η έλλειψη εμπειρίας να στοίχισε σε κάποιες κρίσιμες καμπές.

 

3) Ποια τα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας πριν τον τελικό ;

Δεν υπάρχουν απουσίες στην ομάδα. Μόνο παρουσίες. Όσοι παρόντες ”μια γροθιά” για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο κόσμος της ομάδας μας ακολούθησε παντού και για άλλη μια φορά καλούμε τον περήφανο κόσμο της Σιας όπως ”κλείσει” το χωριό και παρευρεθεί σύσσωμος.

 

 

 

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin