Highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών ΑΠΟΠ και ΑΕΛ, ενόψει του αυριανού ημιτελικού!

by: Antreas17

0

Στους ρυθμούς του ημιτελικού Κυπέλλου ΠΟΕΛ Α’ Κατηγορίας, βρίσκονται ΑΠΟΠ Παλαικύθρου και ΑΕΛ Λακατάμιας. Με αφορμή λοιπόν τον αυριανό αγώνα, ο ρεπόρτερ της σελίδας μας Χρίστος Θεοχάρους μίλησε με τους προπονητές των δύο ομάδων, οι οποίοι προέβησαν σε δηλώσεις για τον εν λόγω αγώνα.
Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις των δύο προπονητών.

Χ.Θ. – Βρισκόμαστε στα ημιτελικά του θεσμού του Κυπέλλου, πως νιώθετε για τη μέχρι στιγμής πορεία σας, όχι μόνο για το Κύπελλο αλλά σε γενικές γραμμές ως Σωματείο;

Μάριος Καλοζώης (ΑΠΟΠ) – Η φετινή πορεία της ομάδας δεν είναι η αναμενώμενη και δεν μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, είμαστε μια παραδοσιακή ομάδα της ΠΟΕΛ με πολλές κατακτήσεις,  ειδικά στο θεσμό του Κυπέλλου, έτσι καλούμαστε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της ΑΕΛ η οποία είναι ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος.
Παντελής Βασιλείου (ΑΕΛ) Σε γενικές γραμμές το Σωματείο μας ζεί πολύ όμορφες στιγμές, είμαστε πολύ κοντά σε δύο μεγάλους στόχους. Ο πρώτος είναι το εισιτήριο που θα μας οδηγήσει στο Πρωτάθλημα Ένταξης της ΣΤΟΚ και ο δεύτερος έιναι η ευκαιρία να αγωνιστούμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στον τελικό Κυπέλλου ΠΟΕΛ Α’ Κατηγορίας και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Θεωρώ ότι βάση της ποιότητας που διαθέτει η ομάδα μας, είναι και οι δύο εφικτοί.

Χ.Θ. – Πώς είδατε την κλήρωση των ημιτελικών; Θα προτιμούσατε κάποιον άλλο αντίπαλο; 

Μ.Κ. (ΑΠΟΠ) Πιστεύω ότι με όποιο αντίπαλο και να κληρωνόμασταν, θα υπήρχε ο ίδιος βαθμός δυσκολίας, καθώς οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονταν στην συγκεκριμένη φάση είναι και οι πρώτες τέσσερις ομάδες στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος.
Π.Β. (ΑΕΛ) –  Όταν βρίσκεσαι στον ημιτελικό, οι ομάδες που πλαισιώνουν την τετράδα είναι αντάξιες. Όμως μία ομάδα όπως ο ΑΠΟΠ Παλαικύθρου που είναι παραδοσιακή ομάδα του θεσμού του Κυπέλλου, σίγουρα είναι μια μεγάλη πρόκληση και ένα δυνατό εμπόδιο το οποίο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό.

Χ.Θ. – Πώς βλέπετε τον αυριανό αγώνα, τι περιμένετε απο τον αγώνα; 

Μ.Κ. (ΑΠΟΠ) – Ο αυριανός αγώνας θεωρείτε υψηλής κρισιμότητας για την ομάδα μας και περιμένω ότι θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο και στις λεπτομέρειες. Αυτό φάνηκε και απο τον άλλο ημιτελικό αγώνα, μεταξύ της Αναγέννησης Λυθροδόντα και του Απόλλων Γερίου, ο οποίος κρίθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.
Π.Β (ΑΕΛ) – Αρχικά αναμένουμε έναν ανταγωνιστικό αγώνα και σίγουρα πολύ όμορφο. Ξέρουμε ότι και ο αντίπαλος έχει ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά είναι και δικός μας στόχος και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φτάσουμε στον τελικό. Ξεκάθαρα όμως περιμένω ένα δυνατό ντέρμπι.

Χ.Θ. – Πρίν κλείσουμε, θα θέλατε να μας πείτε δυο λόγια για το κλίμα που επικρατεί εντός της ομάδας σας;

Μ.Κ. (ΑΠΟΠ) – Στην οικογένεια του ΑΠΟΠ Παλαικύθρου επικρατεί ένα πολύ ωραίο περιβάλλον, λέω οικογένεια γιατί είμαστε όλοι πολύ κοντά μεταξύ μας και για όλους είναι η δεύτερη μας οικογένεια. Σκεφτείτε ότι ακόμη και εγώ που είμαι ο προπονητής της ομάδας, είμαι και φίλος με τους ποδοσφαιριστές μου. Το τεχνικό επιτελείο και η Διοιήκηση της ομάδας είναι επίσης και αυτοί πολύ κοντά μας, στηρίζουν πάρα πολύ το Σωματείο και δίνουν τα πάντα.
Π.Β. (ΑΕΛ) –  Να πούμε ότι για εμένα ο κύριος στόχος μου είναι η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μου να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή στο γήπεδο, είτε σε προπονήσεις, είτε ακόμη και στους αγώνες. Είμαστε όλοι μια οικογένεια και νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο, παράλληλα όμως αγαπάμε το Σωματείο και προσπαθούμε συνεχώς για το καλό της ομάδας.

Αυτές ήταν οι δηλώσεις των δύο προπονητών, εμείς με τη σειρά μας ως ΠΟΕΛ, ευχόμαστε να παρακολουθήσουμε έναν αθλητοπρεπέστατο αγώνα με αρκετό θέαμα, και ο καλύτερος ας κερδίσει, φτάνοντας έτσι στον μεγάλο τελικό.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin