Highlights

Οι δηλώσεις των Δευτεραθλητών Β’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE

by: poH7el9e

0

 Στο πλαίσιο της επικοινωνίας μας με ομάδες, διοικητικά στελέχη, παράγοντες και ποδοσφαιριστές, o Γενικός Αρχηγός του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΕΔΟΝ Ακακίου, Μιχάλης Κώστα, μας παραχώρησε  δηλώσεις επ’ αφορμής και της βράβευσης της ΕΔΟΝ , ως Δευτεραθλήτριας Ομάδας στην Β’ Κατηγορία ΠΟΕΛ – GREE για τη σεζόν 23/24.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

1.Στην πρόσφατη τελετή βράβευσης της ΠΟΕΛ, τιμηθήκατε ως η Δευτεραθλήτρια ομάδα στην Α’ Κατηγορία ΠΟΕΛ – GREE για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024. Πως αισθάνεστε για την βράβευσή σας αυτή;

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Β’ κατηγορία της ΠΟΕΛ. Πιστεύουμε ότι ευοδώθηκαν οι κόποι μας ολόκληρης της χρονιάς.

2.Το ότι φτάσατε τόσο κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου σας άφησε μια ‘’πικρή’’ γεύση;

Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας άφησε μια <<πικρή >> γεύση η κατάκτηση της δεύτερης θέσης γιατί υπήρχαν πολλές ισάξιες ομάδες στο πρωτάθλημα που μπορούσα να ήταν αυτές στην δική μας θέση.

3.Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας με την έναρξη της νέας σεζόν;

Οι στόχοι μας για την νέα χρονιά σαν νεοφώτιστη ομάδα είναι να κρατηθούμε στην κατηγορία και να προσφέρουμε καλό θέαμα στους αγώνες μας.

4.Θα δούμε αλλαγές στην ομάδα με τη νέα σεζόν;

Προσπαθούμε μαζί με το προπονητή μας να ενισχύσουμε με νέους ποδοσφαιριστές και σε συνδυασμό με το παλιό ρόστερ να φτιάξουμε μια ομάδα που να είναι ανταγωνιστική σε κάθε αγώνα.

5.Ένα δικό σας μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας

Θα θέλαμε να καλέσουμε τον κόσμο μας να στηρίξει τη προσπάθεια μας αυτή και να σταθεί δίπλα στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές γιατί σίγουρα χρειαζόμαστε τη βοήθεια τους.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin