Highlights

Οι δηλώσεις των αρχηγών λίγες ώρες πρίν τους ημιτελικούς!

by: Antreas17

0

Βρισκόμαστε λίγες ώρες πρίν τους ημιτελικούς αγώνες του Κυπέλλου ΠΟΕΛ Β’ Κατηγορίας, και οι τέσσερις ομάδες που αποτελούν την τετράδα ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη για να διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό. Εν όψει λοιπόν των αγώνων ο ρεπόρτερ της σελίδας μας Χρίστος Θεοχάρους μίλησε με τους τέσσερις αρχηγούς όσ0ν αφορά τους αποψινούς αγώνες.
Διαβάστε πιο κάτω τα όσα είπαν οι αρχηγοί των ομάδων αλλά και ο προπονητής της Α.Ε. Σιάς, λόγω του φορτωμένου προγράμματος του αρχηγού της ομάδας.

Μάριος Ρόζου – Αρχηγός Ελπίδας Γουρρίου: 
Είμαστε λίγο αγχωμένοι όπως είναι αναμενόμενο σε τέτοια παιχνίδια, αλλά παράλληλα ανυπομονούμε για τον αποψινό αγώνα. Θεωρώ ότι σε αυτή την φάση που βρισκόμαστε, όποια ομάδα και να αντιμετωπίζαμε θα ήταν δύσκολη. Αυτό που αναμένω απο τον αγώνα, είναι ότι σίγουρα θα κριθεί στις λεπτομερείς και ελπίζουμε αυτές να είναι με το μέρος μας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας αυτό το παιχνίδι, αλλά νιώθουνμε έτοιμοι για αυτή την πρόκλιση. Τέλος να ευχηθώ να γίνει ένας συναρπαστικός αγώνας σε αθλητοπρεπή πλαίσια.

Γιάννος Αλεξάνδρου – Αρχηγός ΑΟΛ Λακατάμιας:
Το κύπελλο ως θεσμός είναι κάτι το διαφορετικό, είναι αγώνες νοκ-αουτ και αυτό από μόνο του δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου περιμένουμε αυτό το παιχνίδι με μεγάλη αγωνία. Νιωθουμε καλά και είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε και να τα δωσουμε όλα από το πρώτο λεπτό με στόχο την παρουσία μας στον μεγάλο τελικό. Όπως ανέφερα και πριν στο κύπελλο δεν υπάρχει φαβορί, η ομάδα του ΑΟΜ Μενοικου είναι καλή ομάδα και την σεβόμαστε. Δεν έιχαμε κάποια προτίμηση σε αντίπαλο, εμείς όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε ως τελικούς και έτσι θα αντικρισουμε και το σημερινό. Ο Αγώνας σίγουρα αναμένεται ανταγωνιστικός. Εμείς θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και ελπίζουμε ότι στο τέλος θα μας βρει νικητές. Εύχομαι να γίνει ένας όμορφος αγώνας μακριά από εντάσεις. Σαν ΑΟΛ φέτος, φτιάξαμε μια ανταγωνιστική ομάδα με στόχο να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να έχει καλό κλίμα εντός και εκτός αποδυτήριων. Εμείς οι ποδοσφαιριστές μαζί με την τεχνική ηγεσία είμαστε πλέον οικογένεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πάμε στον σημερινό αγώνα έτοιμοι να κάνουμε το βήμα για τον τελικό και να κάνουμε περίφανους αυτούς που πίστεψαν σε εμάς.

Γιώργος Ποταμίτης – Αρχηγός ΑΟΜ Μενοίκου:
Όπως πάντα νιώθω έτοιμος για ποδόσφαιρο, όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η υπόλοιπη ομάδα. Οι αγώνες όμως κερδίζονται στο γήπεδο, αν και ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα και διεκδικεί το Πρωτάθλημα, το Κύπυλλο είναι ένας εντελώς διαφορετικός θεσμός καθώς είναι ένας αγώνας. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα δόσουν ότι έχουν και δεν έχουν για μια θέση στον μεγάλο τελικό. Εννοείτε ότι είναι ένας δύσκολος αγώνας γιατί είναι μια διάκριση, και όλοι αγωνίζονται να το κερδίσουν. Ελπίζω να δούμε έναν ανταγωνιστικό αγώνα απόψε, με ωραίο ποδόσφαιρο. Η φετινή χρονιά για την ομάδα μου δεν είναι καλή όσον αφορά το Πρωτάθλημα, αλλά στο Κύπελλο δίνουμε όλοι μας το 100% του εαυτού μας. Όπως προανέφερα είναι μια διάκριση και θέλουμε να καταφέρουμε να είμαστε στον τελικό. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, όλοι περιμένουμε τον αγώνα με αρκετό ενθουσιασμό.

Μίκης Θεοδοσίου – Προπονητής Α.Ε. Σιάς:
Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Το να μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε πρώτη φορά σε τελικό μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο παιχνίδι και να πάρουμε το ένα απο τα δύο χρύσα εισιτήρια. Ο αντίπαλος μας είναι μία πολύ καλή και συμπαγής ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Μπορεί στον μεταξύ μας αγώνα να κερδίσαμε με μεγάλο σκορ, αλλά η Ελπίδα μας είχε δυσκολέψει πολύ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αναμένουμε έναν πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό αγώνα, με μοιρασμένες τις πιθανότητες. Είμαι σίγουρος επίσης πως το παιχνίδι θα κυλήσει στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, αφού και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ελπίδα είχαμε μία πολύ καλή φιλοξενία στο Γούρρι από όλα τα παιδιά της ομάδας. Ο αγώνας θα είναι ανταγωνιστικός και πιστεύω πως μέχρι το τέλος θα μας κρατήσει σε αγωνία. Εκεί που θα κριθεί είναι στα τρεξίματα, αφού πρόκειται για ένα μεγάλο γήπεδο και στις προσωπικές μονομαχίες. Το κλίμα στην ομάδα είναι φανταστικό. Είμαστε οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης, αφού εκτός από τις προπονήσεις και τους αγώνες, είμαστε όλοι μία παρέα, η οποία θα βγει μαζί έξω, θα παρακολουθήσει άλλους αγώνες μαζί και θα κάνουμε όλοι μαζί διάφορες δραστηριότητες. Ο κυριότερος λόγος που φτάσαμε ως εδώ είναι αυτός. Παίζουμε ο ένας για τον άλλον.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin