Highlights

Οι δηλώσεις του MVP του Τελικού Κυπέλλου Α’ Κατηγορίας

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, διοικητικά στελέχη, παράγοντες και ποδοσφαιριστές, ο ποδοσφαιριστής της ΕΛΠΔΙΑΣ Αφάνειας, Δημήτρης Τέγκερης, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της πρόσφατης βράβευσής του, ως ο MVP του Τελικού Κυπέλλου στην A’ Κατηγορία ΠΟΕΛ – GREE για τη σεζόν 23/24.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

1) Στην πρόσφατη ετήσια Τελετή της ΠΟΕΛ, βραβεύτηκες ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Τελικού Κυπέλλου 23/24 στην Α’ Κατηγορία. Ποια τα συναισθήματά σου μετά από αυτή τη τιμητική διάκριση;

Καλησπέρα. Νιώθω χαρά και περηφάνεια για το επίτευγμα αυτό. Το βραβείο του MVP ήταν πολύ σημαντικό και ικανοποιητικό όσον αφορά τα προσωπικά επιτεύγματα, αλλά το τρόπαιο του Κυπέλλου ήταν το πιο σημαντικό από όλα.

2) Θεωρείς ότι με το βραβείο αυτό ανταμείφθηκε η καλή σου εμφάνιση και οι κόποι σου στον Τελικό;

Βέβαια ανταμείφθηκαν οι κόποι όλης της χρονιάς με αυτό το βραβείο, το οποίο ήταν και ένας προσωπικός στόχος που έθεσα στον εαυτό μου και νιώθω λυτρωμένος.

3) Ποια είναι τα πλάνα και οι στόχοι σου για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν;

Μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου και του βραβείου MVP, πήρα την προσωπική απόφαση να αποχωρήσω από την ΕΛΠΙΔΑ ΑΦΑΝΕΙΑ όντας Κυπελλούχος και με ψηλά το κεφάλι.

4) Από την δική σου σκοπιά, θεωρείς ότι υπάρχουν ρεαλιστικές ευκαιρίες ανέλιξης για τους ποδοσφαιριστές του Αγροτικού που το επιθυμούν;

Για να είμαστε ρεαλιστές, μπορεί το επίπεδο του αγροτικού ποδοσφαίρου να ανέβασε τον πήχη αρκετά ψηλά, όμως υπάρχουν ακόμα πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιωθούν ούτος ώστε να προσελκύσει τόσο ποδοσφαιριστές όσο και φίλαθλο κοινό πόσο μάλλον για να μπορέσει ένας αθλητής να έχει ανέλιξη μεσώ του αγροτικού ποδοσφαίρου.

5) Ένα δικό σου καταληκτικό σχόλιο και ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας σου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΦΑΝΕΙΑΣ για τα 5 χρόνια κοινής πορείας, να τους ευχηθώ τα καλύτερα με περισσότερους τίτλους και το ίδιο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί από το συμβούλιο και τους ποδοσφαιριστές. Ξεχωριστή αναφορά αξίζει ο κόσμος της ομάδας που ήταν δίπλα μας και μας στήριζε σε όλη την διάρκεια της σεζόν και τους ζήτω σαν χάρη να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και την νέα χρονιά.

 

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin