Highlights

Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα με τα περισσότερα clean sheets στην Β’ Κατηγορία ΠΟΕΛ – GREE

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, διοικητικά στελέχη, παράγοντες και ποδοσφαιριστές, ο ποδοσφαιριστής ΕΔΟΝ Ακακίου, Μάριος Κυπριανού, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της πρόσφατης βράβευσής του, ως ο τερματοφύλακας με τα περισσοτερα clean sheets στην Β’ Κατηγορία ΠΟΕΛ – GREE για τη σεζόν 23/24.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

1) Στην πρόσφατη ετήσια Τελετή της ΠΟΕΛ, βραβεύτηκες ως ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα clean sheets της ποδοσφαιρικής περιόδου 23/24 στην Β’ Κατηγορία. Ποια τα συναισθήματά σου μετά από αυτή τη τιμητική διάκριση;

Νιώθω αρκετά χαρούμενος γιατί μαζί με τους συμπαίκτες μου και ειδικά τους αμυντικούς της ομάδας καταφέραμε να κρατήσουμε την εστία ανέπαφη στα περισσότερα παιχνίδια αλλά και ενθουσιασμό γιατί είναι η πρώτη μου χρονιά στην ΕΔΟΝ Ακάκιου/ΘΟΙ ΔΕΝΕΙΑΣ και καταφέραμε να πάρουμε το βραβείο παρά το γεγονός ότι πρώτη φορά έπαιζα με αυτούς τους συμπαίκτες.

2) Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνεις το συγκεκριμένο βραβείο;

Ναι είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω το συγκεκριμένο βραβείο.

3) Με βάση τα όσα βλέπεις στα γήπεδα τα τελευταία χρόνια, θεωρείς ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο στην θέση του τερματοφύλακα στο Αγροτικό;

Ναι θεωρώ ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο ανέκαθεν στην θέση του τερματοφύλακα στο αγροτικό ποδόσφαιρο. Μου δίνει αρκετή χαρά να βλέπω αξιόλογους τερματοφύλακες σε αυτό το επίπεδο και ακόμα περισσότερη χαρά όταν είναι σε αρκετά μικρή ηλικία.

4) Στο ποδόσφαιρο, για πολλούς, η θέση του τερματοφύλακα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Νιώθεις ότι ισχύει αυτό ; Το έχεις νιώσει;

Δυστυχώς η ευτυχώς ισχύει αυτό. Είναι θέση στην οποία μπορεί να κάνεις τον καλύτερο σου παιχνίδι και μια φάση να σου στοιχίσει. Σε πολλά παιχνίδια έτυχε να μην είμαι καλός και να κρίνω το παιχνίδι από μια απόκρουση σε κάποιο πέναλτι ενώ αντίστοιχα σε  κάποια άλλα παιχνίδια να ήμουν αρκετά κάλος και να δέχθηκα κάποιο ‘’φθηνό’’ γκολ. Αν κάποιος παίχτης κάνει μια λάθος πάσα η κάποιο άλλο λάθος μπορεί να μην το θυμάται κανείς στο παιχνίδι αλλά τα λάθη του τερματοφύλακα όλοι τα θυμούνται ειδικά αν κοστίζουν βαθμούς.

5) Ένα δικό σου καταληκτικό σχόλιο και ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας σου

) Για το κόσμο της ομάδας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν δίπλα μας φέτος και ειδικά στο τελικό κυπέλλου που έδωσε μαζικά το παρόν του. Επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπεύθυνους της ομάδας αλλά και στους προπονητές της ομάδας μου ΕΔΟΝ Ακάκιου καθώς παρά τις δύσκολες συνθήκες ήταν πάντα δίπλα μας και μας είχαν σαν μια οικογένεια.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin