Highlights

Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα με τα περισσότερα clean sheets στην Α’ Κατηγορία ΠΟΕΛ – GREE

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, διοικητικά στελέχη, παράγοντες και ποδοσφαιριστές, ο ποδοσφαιριστής του AΤΛΑ Αγλαντζιάς, Τζιόζεφ Βραχιμης, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της πρόσφατης βράβευσής του, ως ο τερματοφύλακας με τα περισσοτερα clean sheets στην A’ Κατηγορία ΠΟΕΛ – GREE για τη σεζόν 23/24.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

1) Στην πρόσφατη ετήσια Τελετή της ΠΟΕΛ, βραβεύτηκες ως ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα clean sheets της ποδοσφαιρικής περιόδου 23/24 στην Α’ Κατηγορία. Ποια τα συναισθήματά σου μετά από αυτή τη τιμητική διάκριση;

Είμαι πολύ χαρούμενος που βραβεύτηκα ως ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα clean sheets. Βέβαια αυτό οφείλετε και σε όλη  την ομάδα μας καθώς δεχτήκαμε μόνο 10 γκολ στο πρωτάθλημα και δεν δεχτήκαμε γκολ σε 13 αγώνες.

2) Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνεις το συγκεκριμένο βραβείο;

Ναι είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω αυτό το βραβείο. Ήταν και η πρώτη χρονιά που αγωνίστηκα στην ομοσπονδία της ΠΟΕΛ

3) Με βάση τα όσα βλέπεις στα γήπεδα τα τελευταία χρόνια, θεωρείς ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο στην θέση του τερματοφύλακα στο Αγροτικό;

Θεωρώ ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο στην θέση του τερματοφύλακα στο αγροτικό αλλά για να βελτιωθεί η απόδοση του τερματοφύλακα πρέπει να προπονείται με προπονητή τερματοφυλάκων που ελάχιστες ομάδες στο αγροτικό έχουν.

4) Στο ποδόσφαιρο, για πολλούς, η θέση του τερματοφύλακα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Νιώθεις ότι ισχύει αυτό ; Το έχεις νιώσει;

Σίγουρα η θέση του τερματοφύλακα έχει τις ιδιαιτερότητες της καθώς μπορεί να  κάνεις ένα λάθος και να στοιχίσει στην ομάδα την νίκη. Ο τερματοφύλακας πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται αυτή τη πίεση. Με τα χρόνια έμαθα να το διαχειρίζομαι.

5) Ένα δικό σου καταληκτικό σχόλιο και ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας σου

Με την νέα χρονιά η ομάδα επιστρέφει στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ και καλώ όλο τον κόσμο του Άτλα Αγλατζιάς να στηρίξει την ομάδα  σε αυτή την δύσκολη χρονιά διότι η ομάδα τους χρειάζεται.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin