Highlights

Οι δηλώσεις του Πρώτου Σκόρερ της Β’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, διοικητικά στελέχη, παράγοντες και ποδοσφαιριστές, ο ποδοσφαιριστής της ΕΛΠΙΔΑΣ Γουρρίου, Μάριος Ρόζου, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της πρόσφατης βράβευσής του, ως ο Πρώτος Σκόρερ στην Β’ Κατηγορία ΠΟΕΛ – GREE για τη σεζόν 23/24.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

1) Στην πρόσφατη ετήσια Τελετή της ΠΟΕΛ, βραβεύτηκες ως ο Πρώτος Σκόρερ της ποδοσφαιρικής περιόδου 23/24 στην Β’ Κατηγορία. Ποια τα συναισθήματά σου μετά από αυτή τη τιμητική διάκριση;

Νιώθω χαρούμενος και δικαιωμένος αφού με τα τέρματα μου βοηθώ την ομάδα μου να παίρνει νίκες και παράλληλα εκπληρώνω και τους προσωπικούς μου στόχους.

2) Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνεις το συγκεκριμένο βραβείο;

Είναι η δεύτερη φόρα που παίρνω το συγκεκριμένο βραβείο καθώς το πήρα και πέρσι.

3) Με βάση τα όσα βλέπεις στα γήπεδα τα τελευταία χρόνια, θεωρείς ότι υπάρχουν αρκετά επιθετικά ταλέντα στο Αγροτικό ;

Θεωρώ ότι υπάρχουν φοβεροί επιθετικοί με πολύ ταλέντο στο αγροτικό ποδόσφαιρο.

4) Νιώθεις ότι υπάρχουν ικανοποιητικές ευκαιρίες ανέλιξης (αν κάποιος το θέλει και το επιδιώκει φυσικά) στο επίπεδο αυτό;

Ευκαιρίες πάντα υπάρχουν φτάνει να το θέλει κάποιος.

5) Ένα δικό σου καταληκτικό σχόλιο και ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας σου

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στηρίζει και με ακολουθεί σε κάθε παιχνίδι σε όλα τα γήπεδα ανεξαρτήτως καιρού και ώρας καθώς και τους συμπαίκτες μου και όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα για την πολύτιμη βοήθεια τους. Θα συνεχίσω με την ίδια όρεξη να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα που μεγάλωσα και αγαπώ.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin