Highlights

Οι δηλώσεις του Πρώτου Σκόρερ της Α’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, διοικητικά στελέχη, παράγοντες και ποδοσφαιριστές, ο ποδοσφαιριστής της ΠΡΟΟΔΟΥ Καϊμακλίου, Ανδρέας Καλλούρης, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της πρόσφατης βράβευσής του, ως ο Πρώτος Σκόρερ στην Α’ Κατηγορία ΠΟΕΛ – GREE για τη σεζόν 23/24.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

1) Στην πρόσφατη ετήσια Τελετή της ΠΟΕΛ, βραβεύτηκες ως ο Πρώτος Σκόρερ της ποδοσφαιρικής περιόδου 23/24 στην Α’ Κατηγορία. Ποια τα συναισθήματά σου μετά από αυτή τη τιμητική διάκριση;

Νιώθω τυχερός που είμαι σε ένα σωματείο που ανέκαθεν στις διοργανώσεις που συμμετέχει πετυχαίνει πολλά γκολ έχοντας ένα επιθετικό στυλ παιχνιδιού. Έτυχε φέτος να ήμουν εγώ ο τυχερός ! Η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές η μπάλα ήταν καλή μαζί μου!

2) Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνεις το συγκεκριμένο βραβείο;

Ναι, είναι η πρώτη φορά που κερδίζω το εν λόγω βραβείο !

3) Με βάση τα όσα βλέπεις στα γήπεδα τα τελευταία χρόνια, θεωρείς ότι υπάρχουν αρκετά επιθετικά ταλέντα στο Αγροτικό ;

Υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες στο αγροτικό . Νεαρά ταλέντα αλλά και παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας με ποιότητα !

4) Νιώθεις ότι υπάρχουν ικανοποιητικές ευκαιρίες ανέλιξης (αν κάποιος το θέλει και το επιδιώκει φυσικά) στο επίπεδο αυτό;

Ευκαιρίες ανέλιξης υπάρχουν , φτάνει κάποιος να έχει θέληση και υπομονή .

5) Ένα δικό σου καταληκτικό σχόλιο και ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας σου

Το δικό μου καταληκτικό σχόλιο είναι πως με την ευκαιρία που έχω να μιλήσω θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς το σωματείο για την στήριξη που παρέχει σε όλους μας καθημερινά ! Επίσης θα ήθελα να πω κλείνοντας πως το ποδόσφαιρο στο αγροτικό είναι για τους περισσότερούς μας το χόμπι μας , η ‘’διαφυγή’’ μας από την πίεση της καθημερινότητας .

Ως εκ τούτου θέλουμε να πηγαίνουμε σπίτι μας ακριβώς όπως φύγαμε , στην οικογένεια μας ! Το ποδόσφαιρο είναι χόμπι , είναι αθλητισμός και έτσι πρέπει να το βλέπουν όσοι είναι στα γήπεδα !  Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μας δίνετε να μιλήσουμε και να πούμε τις απόψεις μας ! Καλό καλοκαίρι σε όλους !

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin