Highlights

Οι δηλώσεις του πρώτου ”κανονιού”, Stanimir Yordanov / ”Ό,τι κάνω είναι για την ομάδα”

by: poH7el9e

0

Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα στο οποίο μέσω της συνεργασίας και τους ομαδικού πνεύματος επιτυχγάνονται οι εκάστοτε στόχοι των ομάδων. Η ομάδα ως έννοια και οργανισμός είναι πάντοτε πάνω από τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Ωστόσο, καλώς ή κακώς, εναι σύνηθες φαινόμενο μέσα από μια ομάδα η πραγματοποιεί, συνήθως, καλή πορεία να ξεχωρίζουν και κάποιες μονάδες.

Πιο ”εύκολο” να ξεχωρίσουν είναι οι επιθετικοί τόσο με τα γκολ τους όσο και με κάποιες άλλες ενέργειές τους. Σήμερα φιλοξενούμε στην ιστοσελίδα μας δηλώσεις από πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE, Stanimir Yoardanov ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της ΠΡΟΟΔΟΥ Καΐμακλίου.

 

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

 

 -Stanimir, καλημέρα, αρχικά πως νιώθεις για το μέχρι στιγμής επίτευγμά σου ;

Καλημέρα, νιώθω σίγουρα ικανοποίηση ωστόσο πρέπει να πως ότι δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία τα προσωπικά στατιστικά. Η ομάδα είναι αυτή η οποία με βοηθά να είμαι πρώτος σκόρερ και ότι κάνω είναι για χάρη της ομάδας .  Χωρίς αυτήν, χωρίς το σύνολό μας δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι σε αυτή την θέση.

-Υπάρχει για σένα κάποιος προσωπικός στόχος φέτος ή επικεντρώνεσαι απόλυτα στον ομαδικό στόχο που έχει τεθεί ;

Καταρχάς, να τονίσω ότι δεν είναι αυτοσκοπός να είμαι πρώτος σκόρερ. Πρώτιστος στόχος είναι αυτός που έχει θέσει η ομάδα και δευτερευόντως είναι το να βρίσκομαι σε θέση με τα γκολ μου να βοηθήσω την ομάδα στην επίτευξη των στόχων αυτών.

Στόχος  μας είναι η άνοδος και με χαροποιεί αφάνταστα που ως σύνολο δουλεύουμε αρκετά καλά και μπορώ και μέσω της δικής μου δουλειάς που είναι το σκοράρισμα, να βοηθώ όσο μπορώ.

-Ένα καταληκτικό σχόλιο;

Ως καταληκτικό σχόλιο, θέλω να πω ότι είναι εξαιρετικά σημαντική η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις καθώς επίσης και το ότι υπάρχει καλή χημεία και γνωριζόμαστε μεταξύ μας ως ποδοσφαιριστές.  Ειδικά μάλιστα όσον αφορά στους αυτοματισμούς μέσα στο γήπεδο οι οποίοι βοηθούν τόσο εμένα όσο και τους συμπαίκτες μου στο σκοράρισμα.

 

 

 

 

 

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin