Highlights

Οι δηλώσεις του νεαρότερου ποδοσφαιριστή της Α’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, διοικητικά στελέχη, παράγοντες και ποδοσφαιριστές, ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΦ Φαρμακά, Κωνσταντίνος Καραπαρδάκης, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της πρόσφατης βράβευσής του, ως ο Νεαρότερος Ποδοσφαιριστής στην Α’ Κατηγορία ΠΟΕΛ – GREE για τη σεζόν 23/24.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

1) Στην πρόσφατη τελετή βράβευσης της ΠΟΕΛ, τιμήθηκες ως ο ηλικιακά νεαρότερος ποδοσφαιριστής της Α’ Κατηγορίας. Πως νιώθεις μετά την διάκρισή σου αυτή;

Μετα από αυτή την διάκριση μου, νιώθω περήφανος γιατί πήρα λεπτά συμμέτοχης με την ομάδα του χωριού μου σε τόσο νεαρή ηλικία.

2) Ποια είναι ακριβώς η ηλικία σου, σε τι θέση αγωνίζεσαι και πως θα περιέγραφες αγωνιστικά το στυλ σου ;

Είμαι 15 ετών και την περσινή σεζόν αγωνιζόμουν στην επίθεση. Το στυλ μου αγωνιστικά θα έλεγα ότι χαρακτηρίζεται από την ψυχραιμία μου στο παιχνίδι.

3) Θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά κάποια στιγμή με το ποδόσφαιρο;

Θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά αν μου δοθεί, φυσικά, η ευκαιρία κάποια στιγμή στο μέλλον.

4) Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ενόψει της νέας σεζόν;

Οι προσωπικοί μου στόχοι ενόψει της νέας σεζόν είναι να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να πάρω περισσότερο χρόνο συμμέτοχης.

5) Ένα δικό σου σχόλιο προς την ομάδα, τους συμπαίκτες σου και τον κόσμο

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε τόσο νεαρή ηλικία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου γιατί από την πρώτη μέρα στάθηκαν διπλά μου μέχρι και το τέλος της σεζόν. Θέλω να υποσχεθώ στο κόσμο της ομάδας ότι πάντα θα δίνω όλες τις δυνάμεις μου στο γήπεδο.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin