Highlights

Οι δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού του ΑΠΟΦ / ”Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι”

by: poH7el9e

0
Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με τις ομάδες οι οποίες συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ, ο Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμηματος του ΑΠΟΦ Φαρμακά παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας.
Αναλυτικά, όλα όσα είπε:
1) Πως αποτιμάτε την σεζόν που μας πέρασε ;
Γενικά σαν ομάδα θέσαμε σαν στόχο την ανέλιξη και εξέλιξη των δικών μας παιδιών και σε γενικές γραμμές ειμαστε ευχαριστημένοι με αυτό.
2) Τι ήταν αυτά τα στοιχεία που σας άφησαν ικανοποιημένους φέτος ;
Σε συνέχεια των πιο πάνω, σαφώς και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι απο την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών μας!
3) Ποιοι οι στόχοι σας για την επόμενη σεζόν αλλά και σε βάθος χρόνου ; 
Οι στόχοι μας για την επόμενη σεζόν παραμένουν οι ίδιοι! Συνεχής εξέλιξη και ανέλιξη των ποδοσφαιριστών μας, γιατί η ομάδα μας αποτελείται σε ποσοστό 98% από δικά της παιδιά, χωριανούς !
4) Πότε αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας και τι θα περιλαμβάνει ;
Η προετοιμασία μας άρχισε ήδη δειλά δειλά με μικρό προπονήσεις  και η ουσιαστική έναρξη της είναι προγραμματισμένη για τα μέσα του  Αυγούστου
5) Ένα μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε τόσο στον κόσμο της ομάδας αλλά και γενικότερα
Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στον κόσμο μας είναι να παραμείνει αρωγός στην προσπάθεια που κάνουμε όπως ήταν πάντα, και εμείς υποσχόμαστε πως τουλάχιστον θα παιζουμε με την Φαρματζιωτικη καταπράσινη ψυχή μας!
Το τελευταίο και το πιο σημαντικο είναι να ευχηθούμε  στους δυο ποδοσφαιριστές μας Χρήστο Φαττά και Στέλιο Νεοφύτου περαστικά και μα τους πούμε πως είμαστε πάντα δίπλα τους.  Η φετινή χρονιά, θα μας βρει να αγωνιζόμαστε και για αυτούς.

Κυριακος Κωνσταντίνου

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin