Highlights

Οι δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Λακατάμιας

by: Antreas17

0

Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον ρεπόρτερ της σελίδας μας Χρίστο Θεοχάρους, ο Γενικός Αρχηγός Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Λακατάμιας, Πανίκος Αντρέου προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τον αποκλεισμό της ομάδας της ΑΕΛ από τον Λένα Λεμεσού, στο Κύπελλο Κυπελλούχων της ΣΤΟΚ.

Δείτε παρακάτω τα όσα είπε ο κ. Αντρέου.

« Στο πρώτο ημίχρονο πληρώσαμε ακριβά το γεγονός ότι αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και ο αντίπαλος μας τιμώρησε με δύο γρήγορα γκολ. Μετά το 25ο λεπτό η ομάδα μας κυριάρχησε στο γήπεδο και βρήκε το γκολ που έψαχνε, στο 30′ με υπέροχη κεφαλιά του Α. Μίου. Μετά το γκόλ αυτό, συνεχίσαμε να πιέζουμε και να έχουμε την κατοχή όμως ο αντίπαλος κόντρα στην ροή του αγώνα, έκανε το 1-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας θύμισε την φετινή ΑΕΛ, δίνοντας το δικό της ρυθμό στον αγώνα, σε σημείο που ο αγώνας ήταν μονόλογος για εμάς. Βρήκαμε εξαιρετικές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια σε καθοριστικά σημεία του αγώνα. Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα και έτσι το σκόρ παρέμεινε στο 1-3.

Ο αποκλεισμός αυτός μας βρίσκει με το κεφάλι ψηλά! Εμείς θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας για τους αγώνες ένταξης της ΣΤΟΚ, όπου θα δώσουμε τα πάντα για τη καλύτερη δυνατή πορεία ».

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin