Highlights

Οι δηλώσεις ενός εκ των πρωταγωνιστών του ΟΜΟΝΟΙΑ Παλιομετόυχου – ΕΛΠΙΔΑ Γουρρίου

by: poH7el9e

0

ΟΜΟΝΟΙΑ Παλιομετόυχου και ΕΛΠΙΔΑ Γουρρίου, τέθηκαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν τη νίκη με σκορ 5-0.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Παλιομετόχου, Ορέστης Ιωαννίδης, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα έιπε:

Μετα από ένα μήνα προετοιμασίας ήρθε η μέρα που όλοι περιμέναμε, ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι στην αρχή ήταν αρκετά ανταγωνιστικό αφού και οι δυο ομάδες χάσαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.

Καταφέραμε να  εξουδετερώσουμε 3 μεγάλες ευκαιρίες της αντίπαλης ομάδας κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας μας, μιας και λίγο μετά καταφέραμε να σκοράρουμε. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ξεκινήσαμε και ”επικρατούσαμε” περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο και η απόδοση μας έφερε το τελικό θετικό αποτέλεσμα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συγκέντρωση και το πάθος που έδειξε η ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά. Ως τερματοφύλακας όταν χρειάστηκα έδωσα το παρόν μου και ακόμα και μετά την διαφορά του σκορ που υπήρχε προσπαθούσα να κρατήσω την ομάδα ”σφιχτή”, για να πετύχουμε και το clean sheet!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin