Highlights

Οι δηλώσεις εκπροσώπων των ομάδων μετά το τέλος του Σούπερ Καπ ΠΟΕΛ 2023 – Πανίκκου Μιχαηλίδη

by: poH7el9e

0

Το τέλος του SUPER CUP ΠΟΕΛ -2023 – Εις Μνήμην ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ βρήκε νικήτρια και τροπαιούχο την ομάδα της ΠΡΟΟΔΟΥ Καϊμακλίου. Τόσοη ΠΡΟΟΔΟΣ όσο και η Α.Ε. Σιας έδωσαν ένα παιχνίδι σε αθλητοπρεπές πλαίσιο.

Στο πλαίσιο του απόηχου της συγκεκριμένης αναμέτρησης, εκπρόσωποι των δύο ομάδων παραχώρησαν δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Άντης Αποστόλου εκ μέρους της ΠΡΟΟΔΟΥ:

Με τη διεξαγωγή του αγώνα για το Σούπερ Καπ ΠΟΕΛ – 2023, άνοιξε επίσημα ακόμη μια ποδοσφαιρική χρόνια στην Ομοσπονδία μας. Αφιερωμένη σε ένα άνθρωπο που για δεκαετίες ήταν κοντά στο αγροτικό ποδόσφαιρο και την ΠΟΕΛ τον Πανικό Μιχαηλίδη. Τιμή μας που το σωματείο μας κατάκτησε την πρώτη ασπίδα γιατί ο Πανικός ήταν αγαπητός από όλα τα μέλη του σωματείου μας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια καθώς και στην ομάδα της Α.Ε. ΣΙΑΣ για τον αθλητοπρεπή αγώνα που έδωσαν. Το φετινό πρωτάθλημα προσωπικά πιστεύω θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό κ ποιοτικό με τις πλείστες ομάδες να είναι ενισχυμένες. Εμείς ευελπιστούμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια με δίψα για διάκριση κ προβολής των νέων της κοινότητας μας.

Χάρης Χαραλάμπους εκ μέρους της Α.Ε. Σιας:

Η ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, όλα πήγαν εκτός πλάνου! Οι ξαφνικές απουσίες, ανάγκασαν τους προπονητές να αλλάξουν το σύστημα πολλές φορές μεσα στην εβδομάδα, κάτι που τελικά δεν δούλεψε! Είμαστε η ΣΙΑ θα σηκώσουμε ανάστημα ενόψει της νέας σεζόν. Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΠΡΟΟΔΟΥ.

 

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin