Highlights

Οι δηλώσεις από τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα Ένταξης ΣΤΟΚ

by: poH7el9e

0

Πέραν των τροπαιούχων και των φιναλίστ, στην ιστοσελίδα μας παραχώρησαν δηλώσεις και παράγοντες από τις ομάδες οι οποίες θα αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα Ένταξης της ΣΤΟΚ.

Πιο κάτω, μπορείτε να δείτε αναλυτικά, όλα όσα είπαν.

 

Οι δηλώσεις:

 

 ΑΠΟΠ ΠΑΛΑΙΚΥΘΡΟΥ – Αυγουστίνος Αυγουστή Έφορος Ποδοσφαίρου

 

1) Ποιοι είναι πλέον οι άμεσοι στόχοι της ομάδας σας ;

 

Ο ΑΠΟΠ Παλαικύθρου έχει πάντοτε τους ίδιους στόχους, δηλαδή σε κάθε παιχνίδι να αγωνίζεται για τη νίκη. Ο διαχρονικός όμως στόχος του είναι να διατηρήσει ασβέστη τη μνήμη του κατεχόμενου χωριού μας, καθώς είναι το μόνο που έχει μείνει από το Παλαίκυθρο.

 

2) Πως αποτιμάτε μέχρι στιγμής την χρονιά σας ;

 

Η φετινή χρονιά δεν είχε ξεκινήσει με το καλύτερο τρόπο αφού χρειάστηκε να αλλάξουμε προπονητή στη δεύτερη αγωνιστική. Η αλλαγή λειτούργησε θετικά για την ομάδα αλλά χρειάστηκε κάποιο χρόνο. Η τέταρτη θέση μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση καθώς πιστεύουμε ότι μπορούσαμε για περισσότερα. Αυτό όμως δεν μας απογοητεύει καθόλου απλά μας πεισμώνει για τη νέα χρονιά.

 

3) Πιο είναι το κλίμα το οποίο επικρατεί στις τάξεις της ομάδας ;

 

Όλοι οι ποδοσφαιριστές βάζουν το “εμείς” πάνω από το “εγώ” και αυτό δημιουργεί ένα υπέροχο οικογενειακό, φιλικό κλίμα. Πάνω από όλα είναι το Παλαίκυθρο και γι’ αυτό όλοι περνούν καλά. Το γεγονός ότι έχουμε σαν κανόνα ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν πληρώνετε και όλοι αγωνίζονται για το Παλαίκυθρο είναι κάτι που σαν παράγων τες μας κάνει διπλά περήφανους και ικανοποιημένους.

 

4) Ένα μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο της ομάδας ενόψει και των αγωνιστικών σας υποχρεώσεων ;

 

Το μήνυμα μας στους χωριανούς και φίλους του σωματείου είναι να μείνουν κοντά στο σωματείο, να το στηρίζουν και εμείς θα δίνουμε πάντα το 100% των δυνάμεων μας για να τους κάνουμε περήφανους.

 

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ – Λένος Βασιλείου Αρχηγός ΑΕΛ Λακατάμιας

1)Ποιοι είναι πλέον οι άμεσοι στόχοι της ομάδας σας;

 

Η ομάδα μας για δεύτερη συνεχή χρονιά θα αγωνιστεί στους αγώνες ένταξης της ΣΤΟΚ, κάτι που για ‘μας είναι πρωτόγνωρο αφού μόλις πέρσι λάβαμε μέρος για πρώτη φορά. Αντιλαμβανόμαστε πως εκεί υπάρχουν πολύ δυνατοί αντίπαλοι όμως εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

 

2)Πως αποτιμάτε μέχρι στιγμής την χρονιά σας;

 

Όσοι ζουν την ΑΕΛ για αρκετά χρόνια είχαν συνηθίσει να βλέπουν την ομάδα μας στην Β’ κατηγορία της ΠΟΕΛ. Φέτος τερματίσαμε στην 3η θέση της Α’ κατηγορίας και δεν νιώθουμε ευχαριστημένοι. Νομίζω αυτό από μόνο του λέει πολλά και δείχνει πως το σωματείο μας μεγαλώνει. Φυσικά, κρατάμε την πρώτη κατάκτηση super cup για το σωματείο μας που ήρθε στην αρχή της σεζόν και αυτό μας κάνει σίγουρα περήφανους.

 

3)Πιο είναι το κλίμα το οποίο επικρατεί στις τάξεις της ομάδας;

 

Να σας πω την αλήθεια, αλλιώς τα είχα συνηθίσει τόσα χρόνια στην ΑΕΛ. Τέτοιες μέρες δεν είχαμε καμία υποχρέωση με την ομάδα ενώ φέτος μέχρι και το μεγάλο Σάββατο θα είμαστε στο γήπεδο για προπόνηση. Προσωπικά λατρεύω το γεγονός πως η ΑΕΛ μεγάλωσε και το ίδιο βλέπω στα μάτια των συμπαιχτών μου. Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια, έτοιμοι να τα δώσουμε όλα ο ένας για τον άλλο.

 

4)Ένα μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο της ομάδας ενόψει και των αγωνιστικών σας υποχρεώσεων

 

Χωρίς τον λαό μας δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε όσα ζούμε τα τελευταία χρόνια. Τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα στο σωματείο μας με όποιο τρόπο μπορούν και θα τους περιμένουμε στους αγώνες ένταξης να κατακλύσουν τα γήπεδα που θα αγωνιστούμε. Όλοι μαζί ενωμένοι για την ιστορική

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΦΑΝΕΙΑΣ – Αντώνης Πογιατζής, Υπεύθυνος ομάδας 

1)Ποιοι είναι πλέον οι άμεσοι στόχοι της ομάδας σας;

 

Ο στόχος της ομάδας μας αυτή την περίοδο είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον αγώνα Ένταξης.

 

2)Πως αποτιμάτε μέχρι στιγμής την χρονιά σας;

 

Η χρονιά πέρασε μέσα από πολλές δυσκολίες, με σοβαρούς τραυματισμούς, ήττες σε αγώνες που η ομάδα είχε καλή παρουσία και άλλα. Μετά από συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα η ομάδα κατάφερε να πάρει την θέση που οδηγεί στο πρωτάθλημα Ένταξης της ΣΤΟΚ ενώ έφτασε μέχρι τα Ημιτελικά Κυπέλλου, όπου αποκλείστηκε στην διαδικασία των πέναλτι.

 

3)Πιο είναι το κλίμα το οποίο επικρατεί στις τάξεις της ομάδας;

 

Το κλίμα στην ομάδα είναι πάντα πολύ καλό, ακόμη και μετά από κακά αποτελέσματα. Αυτό έχει χτιστεί με τα χρόνια, καθώς αρκετοί από τους παίκτες μας είναι και φίλοι εκτός γηπέδου.

 

4)Ένα μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο της ομάδας ενόψει και των αγωνιστικών σας υποχρεώσεων

 

Στήριξη σε όλα τα επίπεδα. Αυτό είναι το μήνυμα που θα θέλαμε να στείλουμε.

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝ Γερίου – Λευτέρης Πατσαλής, Πρόεδρος 

1)Ποιοι είναι πλέον οι άμεσοι στόχοι της ομάδας σας;

 

Η εξασφάλιση μιας από τις προνομιούχες θέσεις για το πρωτάθλημα ένταξης δημιουργεί από μόνο του τον στόχο της διάκρισης χωρίς όμως να γίνετε αυτοσκοπός. Πρώτιστα θα απολαύσουμε το ταξίδι και η όποια επιτυχία θα είναι καλοδεχούμενη.

 

2)Πως αποτιμάτε μέχρι στιγμής την χρονιά σας;

 

Είχαμε θέση ως πρώτο στόχο στο πρωτάθλημα το πρωτάθλημα ένταξης και οπωσδήποτε την κατάκτηση κάποιου τίτλου αφού πιστεύουμε ότι είχαμε την μαγιά για κάτι τέτοιο, κάτι που δεν πετύχαμε αλλά μας πεισμώνει για την νέα σεζόν.

 

3)Πιο είναι το κλίμα το οποίο επικρατεί στις τάξεις της ομάδας;

 

Συγκρατημένη αισιοδοξία το συναίσθημα που επικρατεί στην ομάδα μας γιατί όλοι γνωρίζουμε τις ιδιομορφίες της διοργάνωσης.

 

4)Ένα μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο της ομάδας ενόψει και των αγωνιστικών σας υποχρεώσεων

 

Θα ήθελα να καλέσω τους οπαδούς του Απόλλωνα να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα ώστε να βοηθήσουν περαιτέρω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας . Με την ευκαιρία να ευχηθώ κάθε επιτυχία στις άλλες ομάδες της ΠΟΕΛ στην συνέχεια.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin