Highlights

Μιχάλης Χριστοφίδης: Το επίπεδο της διαιτησίας χρόνο με το χρόνο ανεβαίνει / Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, διοικητικά στελέχη, παράγοντες και ποδοσφαιριστές, ο διαιτητής, Μιχάλης Χριστοφίδης, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της πρόσφατης βράβευσής του, ως ο Καλύτερος Διαιτητής για την χρονιά 2023/2024.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

1) Στην πρόσφατη ετήσια Τελετή της ΠΟΕΛ, βραβευτήκατε ως ο καλύτερος Διαιτητής για την ποδοσφαιρική περίοδο 23/24. Ποια τα συναισθήματά σας μετά από αυτή τη τιμητική διάκριση;

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένειά της ΠΟΕΛ για την τιμητική διάκριση και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και την χαρά μου για την επιλογή μου ως τον καλύτερο διαιτητή για την περίοδο 23/24 μεταξύ άλλων καταξιωμένων διαιτητών.

2) Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνετε το εν λόγω βραβείο;

Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω το εν λόγω βραβείο από την συγκεκριμένη Ομοσπονδία και αυτό σίγουρα το οφείλω στους έμπειρους και καταξιωμένους βοηθούς όπου έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την συνολική μου εικόνα ως Διαιτητής. Για αυτό να μου επιτρέψετε την τιμητικη διάκριση να την μοιραστώ μαζί με όλους τους.

3) Θεωρείτε ότι φέτος το επίπεδο της διαιτησίας ήταν καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;

Το επίπεδο της διαιτησίας χρόνο με χρόνο ανεβαίνει, γίνεται καλύτερο. Αυτό οφείλεται στη σωστή συνεργασία και καλή σχέση που υπάρχει μεταξύ επιτροπής διαιτησίας, διαιτητών, ομάδων και παραγόντων. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι εννοείται πως θα κάνουν και λάθη, αλλά ποτέ αυτό δεν γίνεται με σκοπιμότητα γιατί πάντα προέχει το καλό του αθλήματος.

4) Ποιες είναι οι ενέργειες οι οποίες, κατά την δική σας γνώμη, μπορούν να γίνουν για να ανέβει ακόμη περισσότερο το επίπεδο;

Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για όλους. Μέσα από διάφορα σεμινάριά που μπορούν να οργανωθούν για τα τεχνικά στοιχεία του αθλήματος αλλά και την σωστή συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδων που να μπορούν να τα παρακολουθήσουν παράγοντες, διαιτητές παίκτες η ακόμη και φίλαθλοι. Η γνώση και η σωστή ενημέρωση σίγουρα θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

5) Ένα δικό σας καταληκτικό σχόλιο και ένα μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε σε όλους τους εμπλεκόμενους με το Αγροτικό Ποδόσφαιρο

Θα ήταν παράληψή μου να μην συγχαρώ την ομοσπονδία για την φετινή επιτυχία και να ευχηθώ καλή δύναμη και συνέχεια στο έργο τους για την άνοδο ρου αγροτικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin