Highlights

Λευτέρης Ελευθερίου: ”Το μεγαλύτερο έπαθλο στον Αθλητισμό είναι το ήθος”

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ, ο Αντιπρόεδρος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Παλλουριώτισσας, Λευτέρης Ελευθερίου, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της βράβευσης της ομάδας από την ΠΟΕΛ ως Ομάδας Ήθους της Β’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο poel.com.cy:

1.Στην πρόσφατη τελετή βράβευσης της ΠΟΕΛ, η ομάδα σας τιμήθηκε με το βραβείο της Ομάδας Ήθους Π.Ο.Ε.Λ. B’ Κατηγορίας. Πως εκλαμβάνετε ως σύνολο την τιμή αυτή και ποια τα συναισθήματά σας ;

Για μένα και για το Σωματείο, η βράβευσή μας ως Ομάδα Ήθους της ΠΟΕΛ, εκλαμβάνεται ως το μεγαλύτερο έπαθλο για κάθε χρονιά. Γιατί αυτό επιβραβεύει όλους τους ποδοσφαιριστές όχι για τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες αλλά για την συμπεριφορά τους απέναντι στους αντιπάλούς τους. Όπως για τον ίδιο ακριβώς λόγο, βραβεύει και όλους όσους απαρτίζουν το Σωματείο μας.

1.Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνεται το βραβείο ήθους ή έχετε τιμηθεί ξανά ;

Ναι, έχουμε τιμηθεί ξανά με το συγκεκριμένο βραβείο και μάλιστα αρκετές φορές. Και είναι μεγάλη μας τιμή αφού το Σωματείο μας βρίσκεται στην δράση από το 1934.

3.Το ήθος, η αθλητοπρέπεια και γενικότερα η ευγενής άμιλλα είναι ίσως τα σημαντικότερα κομμάτια του αθλητισμού. Τα πιο πάνω, είναι στοιχεία που αποτελούν πρώτιστη επιδίωξη για εσάς ως Σωματείο ;

Το ήθος ως έπαθλο είναι κύριός μας στόχος, διότι πίσω από το Σωματείο μας βρίσκεται μια τεράστια παρακαταθήκη την οποία μας άφησαν οι ιδρυτές και αυτοί που έγραψαν την δική τους ιστορία μέσα από τον αθλητισμό, το θέατρο και γενικά τον πολιτισμό.

4.Πως αξιολογείτε την εξέλιξη του Αγροτικού Ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια ;

Όσον αφορά στην εξέλιξη του Αγροτικού, στο ποδοσφαιρικό κομμάτι έχουν γίνει μεγάλα βήματα, ιδίως λόγω και της προσπάθειας της ΠΟΕΛ. Η Ομοσπονδία πράττει τα δεόντα και προσπαθεί να στο μέτρο του δυνατού να αναβαθμίσει γενικότερα το Αγροτικό Ποδόσφαιρο. Ωστόσο, παρατηρώ ένα πρόβλημα το οποίο θα χαρακτήριζα ως αμιγώς Σωματειακό. Τα Σωματεία μας, λόγω και της ελλιπούς στήριξης της Πολιτείας, βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Μάλιστα, το χειρότερο από όλα είναι ότι οι νέοι δεν έρχονται πλέον στα Σωματεία όπως τα παλαιότερα χρόνια.

5.Με τη νέα χρονιά να είναι προ των πυλών, ποιοι είναι στόχοι που θα θέσετε ως ομάδα ;

Οι στόχοι μας για τη νέα χρονιά είναι η ομάδα μας να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα ή ακόμη και πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

6.Ένα δικό σας καταληκτικό σχόλιο ή ακόμα και ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

Δυστυχώς, ο κόσμος δεν ακολουθεί την ομάδα εκτός από δύο – τρεις ανθρώπους οι οποίοι μάλιστα φροντίζουν για την συνέχιση της ύπαρξής της. Ο κόσμος της Αναγέννησης ακολουθεί την Ομόνοια Λευκωσίας. Τα Σωματεία του Αγροτικού Ποδοσφαίρου έπαψαν να είναι αιμοδότες των μεγάλων κατηγοριών όπως στο παρελθόν.

 

 

 

 

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin