Highlights

Λίγες μέρες απέμειναν για την θεατρική παράσταση “Οι κληρονόμοι της θείας” !

by: poH7el9e

0

Λίγες μόνο ημέρες απέμειναν για την θεατρική παράσταση “Οι κληρονόμοι της θείας” από την θεατρική ομάδα ΠΑΟΚ Κλήρου “ΑΠΟΚληροι Σκηνοβάτες”.  Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023, στις 8:00μ.μ. στο οίκημα του Μορφωτικού Συλλόγου, Πρόοδος Καϊμακλίου.

Το Δ.Σ της Π.Ο.Ε.Λ. δείχνοντας το κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσωπο της Ομοσπονδίας, προχώρησε στην σημαντική αυτη πρωτοβουλία σε συνεργασία με τον Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α. και την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου. Μάλιστα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Επαρχίας Λευκωσίας, πρωτοστατεί, αφού είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνεται τέτοιου είδους  πρωτοβουλία από αγροτική ομοσπονδία.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια της απόφασης της Π.Ο.Ε.Λ. να αφιερώσει τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο στην
προσπάθεια ενάντια σε κάθε μορφής εξάρτηση. Και για αυτόν ακριβώς το λόγο, των θεατρικών παραστάσεων θα προηγηθούν σύντομα φιλμάκια κατά των εξαρτήσεων, τα οποία έχει ετοιμάσει το Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α και έχουν ως κύριο στόχο τους την πρόληψη.

Υπενθυμίζεται, ότι η Π.ΟΕ.Λ. σε συνέχεια του Φεστιβάλ Π.Ο.Ε.Λ. 2022 «Με συμπαίκτη τον Πολιτισμό, ενάντια στις Εξαρτήσεις» προσφέρει την ευκαιρία στους φίλους, μέλη και ποδοσφαιριστές των Σωματείων της, να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση, δωρεάν.

 

Όσοι δεν έχουν πραγματοποιήσει κράτηση θέσης για την παράσταση, μπορούν να το κάνουν μέσω των ακόλουθων τηλεφώνων:

96512015

96126190

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin