Highlights

Κώστας Ιωάννου: Στόχοι μας για τη νέα χρονιά η υπεράσπιση του τίτλου μας και η άνοδος!

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, διοικητικά στελέχη, παράγοντες και ποδοσφαιριστές, ο προπονητής του ΑΤΛΑ Αγλαντζιάς, Κώστας Ιωάννου, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της πρόσφατης βράβευσής του, ως ο Καλύτερος Προπονητής για την χρονιά 2023/2024 στην Α’ Κατηγορία ΠΟΕΛ – GREE.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

1) Στην πρόσφατη ετήσια Τελετή της ΠΟΕΛ, βραβευτήκατε ως ο καλύτερος Προπονητής για την ποδοσφαιρική περίοδο 23/24 στην Α’ Κατηγορία. Ποια τα συναισθήματά σας μετά από αυτή τη τιμητική διάκριση;

Καταρχάς να συγχαρώ το ΔΣ της ΠΟΕΛ για την οργάνωση του πρωταθλήματος αλλά και για την όμορφη εκδήλωση. Νιώθω μεγάλη χαρά, ικανοποίηση και περηφάνεια γιατί οι κόποι μας ανταμείφτηκαν με την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος. Σίγουρα τα περισσότερα συγχαρητήρια ανήκουν στους ποδοσφαιριστές μου αλλά και στον συνεργάτη μου Χρίστο Κατσιολούδη που ήταν δίπλα μου!

2) Θεωρείτε ότι το επίπεδο όσον αφορά στο προπονητικό κομμάτι στο Αγροτικό Ποδόσφαιρο έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;

Από την τελευταία μου παρουσία στο πρωτάθλημα της ΠΟΕΛ η οποία ήταν πριν 4χρονια, σίγουρα έχει κάνει σοβαρά βήματα προόδου!

3) Με βάση και την εμπειρία σας, υπάρχουν ευκαιρίες ανέλιξης για προπονητές οι οποίοι διαπρέπουν στο Αγροτικό Ποδόσφαιρο;

Σίγουρα το πιστεύω, Έχει αρκετά καλούς προπονητές στο αγροτικό, όχι μόνο στην ΠΟΕΛ αλλά και σε άλλες ομοσπονδίες που μπορούν να κοουτσάρουν και ομάδες σε πιο πάνω κατηγορίες, φτάνει να αρπάξουν την ευκαιρία όταν τους δοθεί!

4) Ποια είναι τα πλάνα και οι στόχοι σας ενόψει της νέας σεζόν;

Το πλάνο και ο στόχος μας τόσο εμένα όσο και όλων όσων απαρτίζουν την ομάδα του ΑΤΛΑΣ Αγλαντζιάς, είναι να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας και να καταφέρουμε να ανεβεί η ομάδα στην επίλεκτη κατηγορία.

5) Ένα δικό σας καταληκτικό σχόλιο και ένα μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε προς όλους όσους ασχολούνται με το Αγροτικό Ποδόσφαιρο

θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ της ομάδας του ΑΤΛΑ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στην φετινή σεζόν αλλά και στους ποδοσφαιριστές μου για ότι πέτυχαν στην φέτος! Το αγροτικό ποδόσφαιρο έχει κάνει φοβερή πρόοδο και πρέπει η πολιτεία αλλά και η ΚΟΠ να αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερο της ομάδες του αγροτικού γιατί απασχολεί πολλούς νεαρούς και τους κρατά κοντά στον αθλητισμό !

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin