Highlights

Κωνσταντίνος Νεάρχου: ”Στόχος μας να επαναλάβουμε το νταμπλ”

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ, ο ποδοσφαιριστής της ΠΡΟΟΔΟΥ Καϊμακλίου, Κωνσταντίνος Νεάρχου, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της πρόσφατης βράβευσής του από την ΠΟΕΛ ως ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα clean sheets στην Α’ Κατηγορία ΠΟΕΛ – GREE.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο poel.com.cy:

 

1. Στην σχετικά πρόσφατη τελετή βράβευσης της ΠΟΕΛ, τιμήθηκες ως τερματοφύλακας με τα περισσότερα clean sheets της Α’ Κατηγόριας. Πως αισθάνεσαι για την βράβευση σου αυτή ;

Σίγουρα είμαι χαρούμενος, αλλά θα πρέπει να πω ότι το συγκεκριμένο βραβείο το κερδίσαμε όλοι στην ομάδα μαζί αφού η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας δεν αφορά μόνο τον τερματοφύλακα και την άμυνα αλλά όλους τους ποδοσφαιριστές.

 

2.Πως θα περιέγραφες αγωνιστικά το στυλ σου ως τερματοφύλακας;

Όσον αφορά το αγωνιστικό μου στυλ, προσπαθώ πάντα να συμμετέχω στο παιχνίδι της ομάδας είτε μέσω της καθοδήγησης της ομάδας, είτε συμμετέχοντας στην φάση ανάπτυξης.

 

3.Μεγαλώνοντας, φαντάζομαι πως θα είχες κάποιο ποδοσφαιρικό ”είδωλο”. Πιο ήταν αυτό και γιατί ; 

Είχα πάντα δυο ποδοσφαιρικά είδωλα. Τον Ισπανό τερματοφύλακα, Ίκερ Κασίγιας και τον Ιταλό, Τζανλουίτζι Μπουφόν επειδή πέραν από τα εκπληκτικά αγωνιστικά τους προσόντα ήταν και ηγέτες.

 

4.Ποια τα σχέδιά σου σχετικά με το ποδοσφαιρικό σου μέλλον;

Προς το παρόν, βασικός μου στόχος είναι να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο είτε αγωνίζομαι στο Αγροτικό είτε σε πιο ψηλό επίπεδο.

 

5.Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ενόψει και της νέας σεζόν ;

Για την νέα σεζόν ο κύριος στόχος μου είναι μαζί με όλη την ομάδα να υπερασπιστούμε και τους δύο τίτλους που κατακτήσαμε πέρσι και να επαναλάβουμε το νταμπλ.

 

6.Σε σχέση με προηγούμενα χρόνια παρατηρείς διαφορά στο επίπεδο του αγροτικού ποδοσφαίρου ;

Η προηγούμενη επαφή που είχα με το αγροτικό ποδόσφαιρο ήταν πριν 7 χρόνια και από τότε έχω να πω πως είδα μεγάλη βελτίωση στο επίπεδο των ομάδων, στα γήπεδα αλλά και στο επίπεδο της διαιτησίας.

 

7.Ένα δικό σου καταληκτικό σχόλιο ή ένα μήνυμα προς τους συμπαίκτες σου και τον κόσμο της ομάδας

Θα ευχηθώ να έχουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές μια υγιή χρόνια και μακριά από συμπεριφορές που δεν τιμούν το ποδόσφαιρο!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin