Highlights

Καταφθάνει σε λίγο στην Πάτρα η αποστολή της ΠΟΕΛ στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

by: poH7el9e

0

Αντιπροσωπεία της ΠΟΕΛ, αναχώρησε σήμερα για την Πάτρα (στην οποία και θα καταφθάσει σε λίγες ώρες) στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Ο σκοπός της επίσκεψής της Ομοσπονδίας, είναι η ανταλλαγή τεχνογνωσίας με το Δήμο Πατρέων σε θέματα κοινωνικού, λαϊκού αθλητισμού, όπως είναι το αγροτικό, ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, για την στελέχωση, οργάνωση, λειτουργία, συντήρηση και εκσυγχρονισμό αθλητικών εγκαταστάσεων, τη διοργάνωση των τοπικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, καθώς επίσης και τους τρόπους χρηματοδότησης της δράσης αθλητικών εκδηλώσεων και τοπικών αθλητικών σωματείων.

Η δωδεκαμελης αποστολή της Οποσπονδίας αποτελείται από τους:

Χριστάκης Γεωργίου Πρόεδρος Δ.Σ. Π.Ο.Ε.Λ.

Πέτρος Κούκος Γραμματέας Δ.Σ Π.Ο.Ε.Λ.

Άγγελος Αγγελοδήμου Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος Δ.Σ. Π.Ο.Ε.Λ.

Γιώτα Θεμιστοκλέους Γραμματέας Π.Ο.Ε.Λ.

Αντρέας Χατζηλαζάρου Εκπρόσωπος ΑΟΛ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

Βαλεντίνος Σάββα Εκπρόσωπος ΕΛΠΙΔΑ ΑΦΑΝΕΙΑΣ

Κώστας Παπαγεωργίου Εκπρόσωπος ΑΠΟ ΑΓ.ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ

Κωστάκης Μαλέκκος Εκπρόσωπος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑ

Μιχάλης Κώστα Εκπρόσωπος ΕΔΟΝ ΑΚΑΚΙΟΥ

Φώτης Αργυρού Εκπρόσωπος ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΟΛΟΥ

Γιάννης Κακαρής Εκπρόσωπος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΕΡΙΟΥ

Μάριος Αχιλλέως Εκπρόσωπος ΔΟΞΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Το σχετικό Δελτίο Τύπου του Δήμου Πατρέων:

Στην Πάτρα καυαφθάνει σήμερα Δευτέρα, 8 Ιουλίου, αντιπροσωπεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Επαρχίας Λευκωσίας της Κύπρου με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Χρηστάκη Γεωργίου. Ο σκοπός της επίσκεψης είναι η ανταλλαγή τεχνογνωσίας με το Δήμο Πατρέων σε θέματα κοινωνικού, λαϊκού αθλητισμού, όπως είναι το αγροτικό, ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, για την στελέχωση, οργάνωση, λειτουργία, συντήρηση κι εκσυγχρονισμός αθλητικών εγκαταστάσεων, τη διοργάνωση των τοπικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, καθώς επίσης και τους τρόπους χρηματοδότησης της δράσης αθλητικών εκδηλώσεων και τοπικών αθλητικών σωματείων.

Η αντιπροσωπεία που θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Ξενώνα θα παραμείνει στην πόλη  μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου και στο πλούσιο πρόγραμμα της που επιμελήθηκε η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων συναντήσεις με το Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τον Αντιδήμαρχο Τάκη Πετρόπουλο, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Δημήτρη Μαρμούτα, τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑ Άγγελο Δανιήλ και τους Προέδρους των Δ.Ε. των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων Βασίλη Ζώτο, Γιάννη Κόττα, Γιάννη Παυλάκη.

Η αντιπροσωπεία της ΠΟΕΛ θα ξεναγηθεί στα αξιοθέατα και τις μεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, θα επισκεφτεί την Αρχαία Ολυμπία, ενώ θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ υπό την προεδρία του Κώστα Θεοδωρόπουλου.

Για την επίσκεψη της ΠΟΕΛ στην πόλη μας ο Πρόεδρος της Χρηστάκης Γεωργίου δήλωσε «Είναι για εμάς μεγάλη τιμή να επισκεφτούμε τον Δήμο Πατρέων, αφού με τον έντιμο Δήμαρχο κ. Πελετίδη και τους συνεργάτες του, μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Έγνοια μας είναι να βρίσκουμε τρόπου να στηρίξουμε τον λαϊκό αθλητισμό, τους εθελοντές, τους νέους μας στις τοπικές κοινωνίες, αφού οι συντηρητικές κυβερνήσεις των τελευταίων 11 χρόνων, δεν είμασταν και δεν είμαστε στις προτεραιότητές τους. Είναι λοιπόν με μεγάλη χαρά αλλά και με πολύ ενδιαφέρον που περιμένουμε να δούμε και από κοντά τις πρακτικές του Δήμου Πατρέων στην οργάνωση, λειτουργία και συντήρηση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων σε συνθήκες οικονομικής δυσπαραγίας, χωρίς μάλιστα ανταποδοτικό χαρακτήρα και ειδικότερα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, που θεωρείται το καλύτερο στάδιο της Ελλάδας»

 

Το σχετικό δημόσιευμα της μοναδικής εβδομαδιαίας αθλητικής εφημερίδας της Δυτικής Ελλάδας, MATCH:

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin