Highlights

Θεοφάνης Θωμά: ”Δηλώνω έτοιμος να υπερασπιστώ την εστία της ομάδας μου, δίνοντας το 100%”

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΑ Αλάμπρας Θεοφάνης Θωμά, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της πρόσφατης βράβευσής του από την ΠΟΕΛ ως ένας εκ των έξι νεαρότερων ποδοσφαιριστών της Β’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE.

 

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο poel.com.cy:

 

1.Στην σχετικά πρόσφατη τελετή βράβευσης της ΠΟΕΛ, τιμήθηκες ως ένας εκ των 6 νεαρότερων ποδοσφαιριστών της Β’ Κατηγόριας. Πως αισθάνεσαι για την βράβευσή σου αυτή ;

Νιώθω περηφάνια και ικανοποίηση που βρίσκομαι μέσα στους έξι αυτούς ποδοσφαιριστές και είναι σίγουρα κάτι το οποίο μου δίνει και αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

 

2.Ποια είναι ακριβώς η ηλικία σου, σε τι θέση αγωνίζεσαι και πως θα περιέγραφες αγωνιστικά το στυλ σου ;

Είμαι ακριβώς 15 ετών, αγωνίζομαι στη θέση του τερματοφύλακα και θεωρώ πως έχω αρκετά από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά ενός μοντέρνου τερματοφύλακα.

 

3.Ποια είναι τα σχέδιά σου για το ποδοσφαιρικό σου μέλλον ;

Αφού εξελίχθηκα και ανέβηκα επίπεδο πηγαίνοντας σε ομάδα της Β’ κατηγορίας, πλέον θέλω να  πέτυχω στο ποδόσφαιρο όσο το δυνατόν πιο πολύ είτε αυτό σημαίνει το να αγωνιστώ σε πιο ψηλό επίπεδο είτε το να αναπτύξω περισσότερο τις ποδοσφαιρικές μου ικανότητες.

 

4.Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ενόψει και της νέας σεζόν ;

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να παίξω όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορώ ως βασικός και να έχω καλές παρουσίες κάτω από τα δοκάρια.

 

5.Ένα δικό σου καταληκτικό σχόλιο ή ένα μήνυμα προς τους συμπαίκτες σου και τον κόσμο της ομάδας.

Θέλω να δηλώσω έτοιμος, ότι μπορώ να είμαι αυτός που θα αντιπροσωπεύει την εστία της ομάδας μου φέτος, τόσο στην ηλικία μου όσο και στους μεγαλύτερους, δίνοντας πάντοτε το 100%.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin