Highlights

Η τοποθέτηση του Δ.Σ της ΠΟΕΛ για τις δηλώσεις του ΠτΔ

by: poH7el9e

0

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει το Δ.Σ της Ομοσπονδίας στο Δελτίου Τύπου του σήμερα, Παρασκευή, 19/07/2024:

Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που ακούσαμε τις δηλώσεις του ΠτΔ, οι οποίες έγιναν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του ΚΟΑ και των Olympians, για την παρουσίαση της Κυπριακής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συμφωνούμε απόλυτα με την παραδοχή του ΠτΔ ότι η Πολιτεία δεν έκανε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Επίσης συμφωνούμε με την τοποθέτηση του ΠτΔ σχετικά με το ρολό του Αθλητισμού και του Πολιτισμού στην Κυπριακή Κοινωνία, τον τρόπο προσέγγισης και επίλυσης των προβλημάτων τους, καθώς επίσης και στις διαπιστώσεις του όσο αφορά στην έλλειψη υποδομών.

Επιπλέον κρατούμε την υπόσχεσή του ΠτΔ για τη λήψη άμεσων και συγκεκριμένων μέτρων προς την κατεύθυνση της δημιουργίας υποδομών! Με αυτή την ευκαιρία, θέλουμε να επαναφέρουμε στη συζήτηση το Υπόμνημα που απέστειλε η ΣΤΟΚ στον ΠτΔ με την καταγραφή των προβλημάτων του Αγροτικού Ποδοσφαίρου καθώς επίσης και τις εισηγήσεις της για τον τρόπο επίλυσής τους υπενθυμίζοντας ότι αναμένουμε απαντήσεις από τον ΠτΔ μετά τη συνάντηση που είχαμε με τον Διευθυντή του Γραφείου του, στις 28/03/2024.

Θα επανέλθουμε!

Εκ του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Λ.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin